• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avrupadaki kk tatli bayanlari buraya

tamam canim tsk ederim

kizlar bi söyleyin kacta uyur kacta uyanirsiniz ? benim gibi gece kusu olan varmi :52:

rıca ederım canım ne demek yarın msj atarım sana

hemen ılk olarak cevaplıyorum, şuan tatılde olduğum ıçın uyku düzenı felan kalmadı bende

gece kuşuyum yanı sabahta 12den önce kalkamam hele bu ara zaten her yer kapalı ınsanın canı ıstemıyor:23:

ama çalışırken durum farklı tabı :31:

rıca ederım canım ne demek yarın msj atarım sana

hemen ılk olarak cevaplıyorum, şuan tatılde olduğum ıçın uyku düzenı felan kalmadı bende

gece kuşuyum yanı sabahta 12den önce kalkamam hele bu ara zaten her yer kapalı ınsanın canı ıstemıyor:23:

ama çalışırken durum farklı tabı :31:

gercektenden bu heryerin kapali olmasi cok sIKIci :25: kac gün oldu alisveris yüzü göremedik ALLAHtanki yarin aciliyor :31:

ee bı zahmet açsınlar artık
yeter bu kadar tatıl yaptıkları
bende yarın ılk ış alışverışe gıtcem, yenı yıla yenı cıcılerımle gırmem lazım :27:

bende yarin alisverise gitcem özledim alisveris yapmayi :52::52: mapusdan cikmiski magazalara saldiralim :60:

calisirken bende duzenliyimde ama simdi saldim iyice :)

kizlar kar varmi yilbasi gecesi

kar gözükmüyor canim ,aman olmasinda bu kis cok erken geldi :52: 2 hafta önce donuyordum :25:

ne alacaksiniz kendinize bakiim :) ben kirmizilarimi aldim coktan :p

yilbasini sanirim kalabalik bi aile ortaminda eglenerek gecirecez :)))

ne alacaksiniz kendinize bakiim :) ben kirmizilarimi aldim coktan :p

yilbasini sanirim kalabalik bi aile ortaminda eglenerek gecirecez :)))

bi kiyafet aldim ama nasil anlatsamki :9: leggins üstünede dizlerim üstünde elbise gibi birsy anlamadinizi biliyorum bende anlamazdim :60::60:

neden alamayalim canim:9 hem yapabiliyorsan foto cek koy bakalim fikrimizi soyleyelim

bunun gibi birsey ama kollari uzun bundanda güzel modeli

8031566.jpg

bende çok severım tayt üstüne elbıselerı bol kazakları felan çok gıyerım :31:

Vefalı, kırmızıları bende aldım :52: dolabın en güzel köşesınde beklıyor gıyılmeyı

adet artık, yılbaşında olmazsa olmazımız, uğur getırır dıyorlar daha bı faydasını göremedım onca sene ama olsun :30:

bende çok severım tayt üstüne elbıselerı bol kazakları felan çok gıyerım :31:

Vefalı, kırmızıları bende aldım :52: dolabın en güzel köşesınde beklıyor gıyılmeyı

adet artık, yılbaşında olmazsa olmazımız, uğur getırır dıyorlar daha bı faydasını göremedım onca sene ama olsun :30:

bileydim bende kirmizi alirdim :52: ilk defa duydum ugur geitrdini

evdemi disardamisin yilbasi gecesi ?

kizlar peki yilbasindan menüünüz ney ?

ben söyliyim önce :9:

sarma
firinda tavuk patates
kisir ve börek

ALLAHtan bisey olmazsa bunlari yapicam :52:

bileydim bende kirmizi alirdim :52: ilk defa duydum ugur geitrdini

evdemi disardamisin yilbasi gecesi ?

kizlar peki yilbasindan menüünüz ney ?

ben söyliyim önce :9:

sarma
firinda tavuk patates
kisir ve börek

ALLAHtan bisey olmazsa bunlari yapicam :52:

ya ben çok kararsızım aslında :25:

erkek arkadaşım türkıyede onun yanına gıtmeyı düşünüyorum

annemlerde bızımle kal gıtme evlenıp gıdersen bıdaha hep kocanın yanında olcaksın dıyorlar :25:

Türkıyeye gıtmezsem eğer annemlerle kalırım, menüyü annem hazırlar kesın döktürür

ama senın menüde ıyıymış olmadı sana gelırım :52:

ya ben çok kararsızım aslında :25:

erkek arkadaşım türkıyede onun yanına gıtmeyı düşünüyorum

annemlerde bızımle kal gıtme evlenıp gıdersen bıdaha hep kocanın yanında olcaksın dıyorlar :25:

Türkıyeye gıtmezsem eğer annemlerle kalırım, menüyü annem hazırlar kesın döktürür

ama senın menüde ıyıymış olmadı sana gelırım :52:

buyur beklerim severekde agirlarim :38: ama mutfak temizli senden olcak :27: :60:

erkek arkadasinla romantik olurdu gitseydin :17:

söz nisan nezamana peki ?

buyur beklerim severekde agirlarim :38: ama mutfak temizli senden olcak :27: :60:

erkek arkadasinla romantik olurdu gitseydin :17:

söz nisan nezamana peki ?

evet çok ıyı olurdu 1 buçuk ay oldu görmeyelı :69: 7 ocak kesın gıdıyorum da, yılbaşında yanında olmak farklı olurdu :70:

söz nışan her an olabılır, ben pek ıstemesemde benımkı çok heveslı

annemle ıkısı çok ıstıyor nışan olsun ama bende daha tık yok.

bakalım kısmet her an olabılır :23:

evet çok ıyı olurdu 1 buçuk ay oldu görmeyelı :69: 7 ocak kesın gıdıyorum da, yılbaşında yanında olmak farklı olurdu :70:

söz nışan her an olabılır, ben pek ıstemesemde benımkı çok heveslı

annemle ıkısı çok ıstıyor nışan olsun ama bende daha tık yok.

bakalım kısmet her an olabılır :23:

eger seviyorsaniz bende uzatma derim ama sanada hak veririm bekarligin hali bambaska :52::52:

ozman bu yilbasini ailenle gecir zaten 7.ocakda kavuscaksiniz :23:

ben kactim canim hürrosumu izliyim :52::52: belki sonra yine gelirim iyi geceler :38:

Son düzenleme:
Hoşbulduk canım :79:

Kölndeyım ben sen nerde yaşıyorsun?

20 yaşındayım, Ausbıldung yenı bıttı sayılır taze Hemşıreyım :94:

Başka ne anlatayım kı :26:

Şuan kölndeyım ama bı kaç aydır burda yaşamıyorum düsseldorfa yakın mınıcık bı şehırde ış buldum orda ev tuttum

Iznımı aılemle geçırmek ıçın kölne geldım :ssz: öyle ışte off anlatamadım hıç bırşey sen sor ben anlatayım olmaz mııı :27:

ay sükür baska bisey dileseydim olacakti demekki bak keske para dileseydim:21:
bende kölndeyim cnm iki cocuk var bende sen daha tazecekimissin isin hayirli olsun
artik saglik sorunu olunca sana danisiriz hic yoktan hemsiremiz oldu elimizde tanidik :36::36:

Back