• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avrupadaki kk tatli bayanlari buraya

bayern bölgesinden slmlar :21::21::21: kizlar nerdesiniz bu nasil sohbet daha 5 sayfadasiniz :52::52::52:

benim gibi cenesi düsük olun :60:

selam cnm hos geldin buyur otur :p
sorma ya avrupadaki tatli bayanlar nedense tembeller :))))))))))))))))

sen kendinden bahset biraz

hosbulduk canim :21::21:

evliyim,cocukluyum,adanaliyim, calisiyordum birakdim isi öyle gerektigi icin

haftasonu araya girdi ondandir tembellik ,hep aktif ol nereye kadar :52::52:

hosbulduk canim :21::21:

evliyim,cocukluyum,adanaliyim, calisiyordum birakdim isi öyle gerektigi icin

haftasonu araya girdi ondandir tembellik ,hep aktif ol nereye kadar :52::52:

haklisin, tr olsa haftasonu hafta ici pek farketmez hep aktif olunur da burdaki psikoloji onu gerektiriyo, buarada bende suanda almanyadayim bochum tarafinda yilbasindan sonra döncem belcikaya

cocuklar da tatilde buara istede fazla yogunluk yok bende kacamak yapayim dedim :27:

cocuklar kac yasinda ?

haklisin, tr olsa haftasonu hafta ici pek farketmez hep aktif olunur da burdaki psikoloji onu gerektiriyo, buarada bende suanda almanyadayim bochum tarafinda yilbasindan sonra döncem belcikaya

cocuklar da tatilde buara istede fazla yogunluk yok bende kacamak yapayim dedim :27:

cocuklar kac yasinda ?

oglum 15 kizim 14,birde ufak cadimmm 1,5 yasinda bende 81liyim erken evlendim gücücük yasda anne olurverdim :27:

belcikadami yasiyorsun bochumdami ? senin kac cocuk var ? sizin yasinizi sorabilirmiyim ?

bunlarin weinachti basladi bitmez artik :ssz:

oglum 15 kizim 14,birde ufak cadimmm 1,5 yasinda bende 81liyim erken evlendim gücücük yasda anne olurverdim :27:

belcikadami yasiyorsun bochumdami ? senin kac cocuk var ? sizin yasinizi sorabilirmiyim ?

bunlarin weinachti basladi bitmez artik :ssz:

ben suanda bochum tarafina misafirlige geldim ama kendim belcikada yasiyorum

ben baslikta kendimden bahsettim ama unutmus olabilirsin yada dikkat etmemissindir
yasim 29, 2 cocugum var 9 ve 2,5 yaslarinda

aynen avrupayi weinacht heyecani sardi :) evliligimde tam belli dgl, bi koca var biyerde ama :) kendisini saliverdim :52:

ben suanda bochum tarafina misafirlige geldim ama kendim belcikada yasiyorum

ben baslikta kendimden bahsettim ama unutmus olabilirsin yada dikkat etmemissindir
yasim 29, 2 cocugum var 9 ve 2,5 yaslarinda

aynen avrupayi weinacht heyecani sardi :) evliligimde tam belli dgl, bi koca var biyerde ama :) kendisini saliverdim :52:

nereye saldin kiz kocayi :52::52: belcikadami birakdin :52::52:

nereye saldin kiz kocayi :52::52: belcikadami birakdin :52::52:

hahahaha yok kiz :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

salak beni aldatma gafletinde bulunmus, basina gelecekleri dusunmeden densizlik etti iste
bende cevaben "seni uzaktan sevmek asklarin en güzeli "dedim kendisine :78::78:

simdilik ayriyiz iste:ssz:

hahahaha yok kiz :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

salak beni aldatma gafletinde bulunmus, basina gelecekleri dusunmeden densizlik etti iste
bende cevaben "seni uzaktan sevmek asklarin en güzeli "dedim kendisine :78::78:

simdilik ayriyiz iste:ssz:

üzüldüm gercekten evlilikte af edemicem 2 sey siddet ve aldatma

ALLAH yardimcin olsun bu acilarini en kisa zamanda atlatirsin INSALLAH

severekmi evlenmisdiniz ?

üzüldüm gercekten evlilikte af edemicem 2 sey siddet ve aldatma

ALLAH yardimcin olsun bu acilarini en kisa zamanda atlatirsin INSALLAH

severekmi evlenmisdiniz ?

evet canim severek

bende öyle diyordum kendisine aldatmayi affetmem, nitekim öylede oldu ve yediremedim kendime napalim rabbim bunu nasib görmüsse bizde yasayacaz demekki

Allahim dogru yol neyse onu göstersin bizde o yoldan ilerleyelim ins

sagol duan icin, allahim kimseye yasatmasin

evet canim severek

bende öyle diyordum kendisine aldatmayi affetmem, nitekim öylede oldu ve yediremedim kendime napalim rabbim bunu nasib görmüsse bizde yasayacaz demekki

Allahim dogru yol neyse onu göstersin bizde o yoldan ilerleyelim ins

sagol duan icin, allahim kimseye yasatmasin

amin canim

gel hergün buraya sohbet ederiz kafani dagitirsin

yeni gelenler hosgelmisler
kizlar fazla takilamiyorum bu ara tatil bildiginiz gibi cocuklardan firsat kalmiyor
umarim herkesler iyidir

Back