• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avrupadaki kk tatli bayanlari buraya

Bi kahve de bana lütfen kizlar:-)
Düsseldorfa cok yakinim bende.

:) cagiran olursa bende gelirim :p ben de hepinizi belcika antwerpen'e davet ediyorum kizlar

Banada bi kahve yollasaniz olmazmii:(( icimiz ilinsin azcik

sana gelene kadar sogur canim bu havada, yoksa yollardim :p

demin alinti yaptigim konularin hepsine yazamadim, bi arkadasim geldi de misafir, kafam karisti aceleyle yazimi yolladim :52:

hollandadan katilan arkadasim, neresinde oturuyorsun hollandanin?

kizlar kaynasalim, sonra biseyler organize ederiz :)))))

bekar kardesim var bakarsiniz akraba oluruz :1:

en iyi ben kalkip bi kahve yapim simdi sende sigara dedin bide sigara yakim pencereme konup tutturuyum :))

arkadaslar bu arada yaslar ne alemde :)ben 22 yasindayim ve evliyim cocugum yok ama olmasini coook istiyorum zamanimizi bekliyoruz bakalim:)

en iyi ben kalkip bi kahve yapim simdi sende sigara dedin bide sigara yakim pencereme konup tutturuyum :))

arkadaslar bu arada yaslar ne alemde :)ben 22 yasindayim ve evliyim cocugum yok ama olmasini coook istiyorum zamanimizi bekliyoruz bakalim:)

kim sigara dedi :) sigaraya hayir diyoruz kk kadinlari olarak, o gencecik bedenini, ruhunu sigarayla bozma

daha gencsin canim, evliliginin, gencliginin tadini cikar derim bi abla olarak, cocuk cok iyi cok guzel ama butun zamaninizi aliyor, ne tatil oluyor ondan sonra ne rahat gezmek
cocugun da zamani gelince herseyden doymus olmak gerek ben simdiki aklim olsa 27-28 den asagi cocuk yapmazdim

kahveler geldi:16: buyrun bakalim, icimiz isinsin

bu-kahveleri-kim-icmek-istemez-ki.jpg

:) cagiran olursa bende gelirim :p ben de hepinizi belcika antwerpen'e davet ediyorum kizlar

demin alinti yaptigim konularin hepsine yazamadim, bi arkadasim geldi de misafir, kafam karisti aceleyle yazimi yolladim :52:

Ben Roterdamda yasiyorum caniim..
Ben 3 mayista antwerpene konsere geliyodumm,
Senide rahatsiz ederim artik :16: :1:

Son düzenleme:
Ben Roterdamda yasiyorum caniim..
Ben 3 mayista antwerpene konsere geliyodumm,
Senide rahatsiz ederim artik :16: :1:

herzaman beklerim, ne konseri cnm?

Aranizda tek cocuklu Ben miyim?
17 aylik bi kizim Var.

yo benimde 2 cocugum var :)

^ Valla ben hala sultanligimi yasiyorum, bekarim ve su siralar hic bir tik yok:37:
hayat sana guzel bosver:)

ben evli mutlu cocuksuz takilmayi cok seviyorum:16:

oda fena degil )))))

1 direction erkek popgrubu.
Kizkardesim cok istiyor bende ablasi olarak goturcem arkadaslariyla beraber.
Cok s.kici bir konser olacak benim icin..

kim sigara dedi :) sigaraya hayir diyoruz kk kadinlari olarak, o gencecik bedenini, ruhunu sigarayla bozma

daha gencsin canim, evliliginin, gencliginin tadini cikar derim bi abla olarak, cocuk cok iyi cok guzel ama butun zamaninizi aliyor, ne tatil oluyor ondan sonra ne rahat gezmek
cocugun da zamani gelince herseyden doymus olmak gerek ben simdiki aklim olsa 27-28 den asagi cocuk yapmazdim

canim hani bi laf vardir fikri neyse zikride odur diye benimde aynen o mesele sen cagiran demissin ben cigara anlamisim iste zekaya bakarmisin:))))

butun dediklerine katiliyorum ama ben genc yasta bu seruvene atildim ve artik bi renk degisiklik nese gelsin diyorum hisediyorum monotonlasmaya basladik :)4 bucuk yildir evliyim yeterli degilmii sizcede:))

1 direction erkek popgrubu.
Kizkardesim cok istiyor bende ablasi olarak goturcem arkadaslariyla beraber.
Cok s.kici bir konser olacak benim icin..

anladim canim, kolay gelsin ;) sportpaleis'emi geleceksiniz?

canim hani bi laf vardir fikri neyse zikride odur diye benimde aynen o mesele sen cagiran demissin ben cigara anlamisim iste zekaya bakarmisin:))))

butun dediklerine katiliyorum ama ben genc yasta bu seruvene atildim ve artik bi renk degisiklik nese gelsin diyorum hisediyorum monotonlasmaya basladik :)4 bucuk yildir evliyim yeterli degilmii sizcede:))

biyologik saatin geldiyse bisey diyemem ama annelik zevkli oldugu kadarda zor is bebekli yakinin varsa (ozelllikle cok aglayan problem bebek :44:) denemek icin al bir iki gunlugune sen bak, ozaman bilirsin hazirmisin degilmisin diye :))) benim ilk kiz oldu, sakin bebek degildi, agzim cok yandigi icin 2ciyi 6-7 sene sonra yaptim ama allahtan oglan sakin bir bebek suanda 2,5 yasinda ellerinizden oper :))) bide erkenden bebegin olunca bisuru seyden mahrum kaliyorsun, dugunler oluyor gidemiyorsun, ne bilm eglence, is kariyer, sinema bunlar cogu cikiyor hayatindan. En azindan benim oyle oldu, yakinimdada kimse yok yardim etsin. Buyuyunce daha rahatlamis oluyorsun ama ilk basta dedigim gibi aklim olsa daha gec yasta yapardim cocuk :34:

allah hepimisin hakkinda hayirlisi neyse onu versin

ama hamile olursanda haberimiz olsun, bakarsin bebek gormege geliriz burdaki kizlarla

biyologik saatin geldiyse bisey diyemem ama annelik zevkli oldugu kadarda zor is bebekli yakinin varsa (ozelllikle cok aglayan problem bebek :44:) denemek icin al bir iki gunlugune sen bak, ozaman bilirsin hazirmisin degilmisin diye :))) benim ilk kiz oldu, sakin bebek degildi, agzim cok yandigi icin 2ciyi 6-7 sene sonra yaptim ama allahtan oglan sakin bir bebek suanda 2,5 yasinda ellerinizden oper :))) bide erkenden bebegin olunca bisuru seyden mahrum kaliyorsun, dugunler oluyor gidemiyorsun, ne bilm eglence, is kariyer, sinema bunlar cogu cikiyor hayatindan. En azindan benim oyle oldu, yakinimdada kimse yok yardim etsin. Buyuyunce daha rahatlamis oluyorsun ama ilk basta dedigim gibi aklim olsa daha gec yasta yapardim cocuk :34:

allah hepimisin hakkinda hayirlisi neyse onu versin

ama hamile olursanda haberimiz olsun, bakarsin bebek gormege geliriz burdaki kizlarla

Ayy canim ne kadar zorluklari varmis okadar tedavi gordum okadar zorluklarla karsilastim bu yolda hic bunlar aklima gelmemisti :18:

ama bunuda biliyorumki olmasida zor olmamasida zaten simdide olacagi yok gibi 2 tup bebek tedavisi gordum ikiside negatif artik 2. ay gibi bikere daha denim dedim acaba biraz beklesemmi:1::1:kararimda etkin var haberin olsunn:34:

olsunda buyrun gelin kizlar basim gozum ustunee:34::34:

Son düzenleme:

antwerpende dayim var benim ayda bir gidiyoruz biz oraya

Ayy canim ne kadar zorluklari varmis okadar tedavi gordum okadar zorluklarla karsilastim bu yolda hic bunlar aklima gelmemisti :18:

ama bunuda biliyorumki olmasida zor olmamasida zaten simdide olacagi yok gibi 2 tup bebek tedavisi gordum ikiside negatif artik 2. ay gibi bikere daha denim dedim acaba biraz beklesemmi:1::1:kararimda etkin var haberin olsunn:34:

olsunda buyrun gelin kizlar basim gozum ustunee:34::34:

Allah yardimcin olsun, tup bebek icin erken davranmissin yasin cok genc dogal yoldan olur Allahin izniyle. Merak etme herseyin zamani var, bebeginde dogru zamani bekliyordur gelmek icin.

evet var mutfak cafe hergün kahve yapiyorum mutfak kafemde:))))))))))))))

haha bu guzeldi, mutfak kafe, giderken sagda, gelirken solda :DDDD bizde geliriz artik

hepinize yetecek kadar kahvem var kizlar buyurun gelin

nere gelek adres ver :))))

yok bide ben varim iki sipam var benimde

Allah bagislasin sipalarini canim

herkes cay kahve diyorda, borek, kisir yapabilen yokmu aranizda?

ben pogacayi guzel yaparim mesela :34:

Back