- 8 Temmuz 2015
- 946
- 1.816
- 113
OMGBizde bi çocuk vardı c ++ öğrendi 8 ay sonra linkedinden teklif gelmiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OMGBizde bi çocuk vardı c ++ öğrendi 8 ay sonra linkedinden teklif gelmiş
Linkedin var mı? Bir şey çözdürmüşler çocuğa sonra yüz yüze görüşme omu da geçince gel başla demişlerOMGöyle oluyo mu yav? ben yıllardır c++ biliyorum vay canına.
hii evet çoğu şirket böyle alımlar yapıyor yurt dışında. hatta yurtiçinde de. linkedin hesabım yok ama böyle giderse yakında linkedin e hızlı bi giriş yapıcam : d bu arada yazılıma yönelmenizi ben de tavsiye ederim. daha çok iş alanı açılır elektronikçiler pek yazılım bilmediğinden bileni tercih ediyorlar hep. o da nadir bulunuyor sanırım.Linkedin var mı? Bir şey çözdürmüşler çocuğa sonra yüz yüze görüşme omu da geçince gel başla demişler
Nereden başlayayım özelden yazıyım mı size Ya da diğer insanlarda bilgilensin çok çok az Java biliyorum ama nasıl gelişir bilmemhii evet çoğu şirket böyle alımlar yapıyor yurt dışında. hatta yurtiçinde de. linkedin hesabım yok ama böyle giderse yakında linkedin e hızlı bi giriş yapıcam : d bu arada yazılıma yönelmenizi ben de tavsiye ederim. daha çok iş alanı açılır elektronikçiler pek yazılım bilmediğinden bileni tercih ediyorlar hep. o da nadir bulunuyor sanırım.
Sitede daha önce de Aytemiz misin demişlerdi de can sıkmaya başladı... Herhalde çok işsizsiniz İnsanlara taktığınıza göre![]()
nereden mezunsun bilmiyorum ama öncelikle kendi alanını iyice bilmen lazım. basit esdeğer direnç hesabından devre hesabına. temelin iyiyse yazılım çok mühim elektronikte C/c++ la bi şeyler yapmak lazım. java mava boşver. kendi kendine yürüttüğün projeler olsun en çok o öne çıkarır. bir github hesabın olsun mesela yaptıklarını paylaşabilirsin.Nereden başlayayım özelden yazıyım mı size Ya da diğer insanlarda bilgilensin çok çok az Java biliyorum ama nasıl gelişir bilmem
Arkadaşlar merhaba ya arkadaşlarımın bir kısmı Almanya’ya filan gitti nasıl cidden orada yaşamak ? Irkçşılk var mı mesela ? Çalışma ortamı nasıl ? Bir arkadaşım kimse yüzümüze bakmıyor diyor cidden öyle mi ?
oraya uyum sağlarsan, medeni olursan,kısa sürede dil öğrenirsen bi sorun olacağını sanmıyorum..erkek kardeşim evlenip gitti almanyaya, eşide türk örf ve adetlerini çabuk benimsedi ve hiçbir sorun yaşamadı...ayrıca çalışkan ve disiplinli bir memleket...Arkadaşlar merhaba ya arkadaşlarımın bir kısmı Almanya’ya filan gitti nasıl cidden orada yaşamak ? Irkçşılk var mı mesela ? Çalışma ortamı nasıl ? Bir arkadaşım kimse yüzümüze bakmıyor diyor cidden öyle mi ?
Neden bunu biraz açar mısınız ☺ çok çok az bilgim var sadece ...
geleceğin en gerekli ve öncelikli mesleği yazılım olacak kesinlikle.. ben çocuklarıma da söylüyorum, gelecekte ya o robotları programlayan olacaksınız ya da o robotların altında çalışan :) artık yazılım dili öğrenmek de zor değil, kaynak çok ve çeşitli.. bunun yanında freelance iş yapabilirsiniz, yurt dışına başvurabilirsiniz, kendi programınızı yapıp pazarlayabilirsiniz.. ayrıca zevklidir de, laptop'ınızı alır cafe de, evde, parkta çalışırsınız.. bir kere daha sevdim ya işimi, ne güzel anlattım![]()