Nişan Avrupa yakasında şık özel nişan mekanları ltf cvplarınızı beklıyorum

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

edmust

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2010
11
0
86
İstanbul
arkadaslar merhaba
avrupa yakasında bakırkoy atakoy yesılkoy florya bahcelievler ve yakın cevrelerınde güzel şık mekanları paylasırsanız cok sevınırım

canım bende mayısta nişanlanıcam inşallah :) şimdiden mekan arıyorum büyük ihtimal avcılarda olacak benim sectiğim mekanlar;
Avcılar: Huzur bahçesi (kır+kapalı)
Atapark(kır+kapalı)
Avalon düğün ve kokteyl salonu (mekan kapalı ama hiç düğün salonu gibi değil canım çok şık mekan)
Ezo restaurant (kapalı+açık+teras)
Beylikdüzü: Işıldak kültür sarayı ( düğün salonu şık denilebilir )
Bahçelievler: Yaren Cafe (hem bahçesi var hemde kapalı bir mekan canım sitesinde fiyatlarıda yazıyor bana çok loş geldi)
Ataköy: Nossa Costa ( Mekan marinada havuz başı kapalı yeride var canım bir arkadaş kişi başı 25tl yazdığı için belirtmek istedim)

Benim aklıma yatan bunlar canım umarım işine yarar bu arada bu mekanlarda düğün nişan yapmış ya da organizasyona katılmış arkadaşların fikirlerinide bekliyorum :)

Son düzenleme:
oncelıkle cok tesekkur ederım bunları hemen arastırmaya baslıyım.Allah tamamına erdırsın sımdıden bızde nisan gıbı dusunuyoruz kısmetse

benımde bildiğim bikaç yer var belkı yardımım dokunur

yesılkoyde maranta gusto kapalı ve acık olarak aslında cok sık bır mekan ama oyun alanı yok yada belkı oturma planı yapılırsa oynamaya yer kalabılır hiç sormadım.
avcılarda atapark var bir arkadasım eylulde yaptı acıkhavada güzeldı ama müzik hep cd müziğiydi canlı bısey yoktu
hacı sayıd mado filan var ama oralarda da emın olamadıgım tek sey oyun oynanabılırmı acaba

ins yardımcı olabılırım diğer arkadaslarında fikirlerini beklıyorum

rica ederim canım araştır eminim aklına biri yatıcaktır. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) senin nişanınıda allah tamamına erdirir inş canım :) atapark çok güzel mekan canım müzik konusunu bilmem ama ben şöyle düşünüorum sadece mekanı kapatma parası vericem ayrıca bir organizasyon şirketiyle anlaşıcam hatta bitane buldum 300 kişilik organizasyon içinde masa süslemesinden canlı müziğine kadar 1750TL istediler bence gayet uygun :) Ben yarın atapark huzur bahçesiyle görüşmeye gideceğim bakalım kabul edecekler mi :/ senin nişanda nisanda olcak ya kapalı mekanı var mı onuda sorarım bakarım notunu verir buraya yazarım
son olarak bende pastane cafe gibi mekanları düşündüm hatta kuzenimin eşi nişanını pidecide yapmıştı :) çalgı çengi istemiyorsan bu tür mekanlar ideal

hadi hayırlısı bakalım insallah olumlu sonuclar alırsın benım arkadasım eylulde yaptı nişanı ataparkta açık hava sadece pasta ve içeçek veriidi bide cd müziği 1.700 tutmuş yazın 2.500 3.000buluyormus kırası organızasyon için hangi firmayla gorusrun bence ıyı fiyat cıkartmıslar.
birde ben avalon kokteyl ve düğün salonu için web sitesı bulamadım acaba linki varsa gönderebılırmısın resımlere bakmam ıcın arkadasım tesekkur ederım :)

Canım atapark bize 300 kişi için 9000TL fiyat çıkarttı dumur oldum. Ama diğerlerinden de fiyat aldım o fiyattan aşağısını çıkartan olmadı. Sence çok mu fazla herkes topu bana atıo yardım edin

Sadece yer için mi bu parayı ıstıyolarmıs yemeklımı pekı?

kısı bası 30 tl ye gelıyo ne kadar pahalı fiyat cıkartmıslar eger yemeksızse tabi.sıkmayın canınızı ınanıyorum daha uyguna daha guzel bır yer bulucaksın insanların ne dediğini bazen duymamak lazım sen hayatında bır kez boyle bı duyguyu yasıcaksın eger durumun varsa ve heryerın fiyatlarıda hemen hemen aynıysa kımseyı duyma nıye topu sana atıyolarmış

birde nişandan ne kadar süre once tutmak gerekıyomus bilgin varmı canım

merhabalarrrr, benim de 25 ağustosta düğünüm var ve ataparkı tuttuk :) baştan nikah ve arkasından 250 kişillik yemekli düğün düşünüyoduk fakat bizim taraf biraz kalabalık olduğu için çok fazla kişi çıktı, o yüzden yemeksiz yapmaya karar verdik... fatihte oturuyoruz ama avcılarda tuttuk yeri, çünkü buralar merkezi yerler olduğu için çok pahalı açık mekanlar, düğün salonu da istemiyoduk, ama iyi oldu burası... kokteyl menü gibi bişey... masalarda cips tabağı, kreker tabağı, çerez tabağı, ekler tabağı, kurupasta tabağı, kişi başı dondurmalı pasta (madoyla anlaşmalılarmış) ve yine kişi başı meyve tabağı ve sınırsız içecek (sprite, cola, fanta, icetea fln)... ve sahibi ibrahim bey çok anlayışlı biri, istediğiniz herşeyi yapabilirsiniz dedi, mesela bizi orkestrayı dışardan getiricez çoğu yer bunu kabul etmiyo, sonra nikah düğünde olcağı için 18,30 gibi nikah yapmayı düşünüyoruz ki takı falan çok fazla zaman alıyo düğün saatini yemeyelim dedik erkenden başlasınki eğlenmeye zaman kalsın diye, hiç tereddüt etmeden kabul etti... ayrıca buranın iki bahçesi var, biri çim alan diğeri taş alan, çim alan tabiki daha güzel fakat kesinlikle yer yok, 2013ten rezerve almış millet... biz de taş zeminli bahçesini tuttuk ama yere çim halı koyuyolarmış yeşillik gibi olsun diye...

yemekli 9000TL canım yemeksiz yani pastalıyla aralarında 1000, 1500TL oynuyor. Buldum canım yine avcılarda bir mekan pastalı 6700TL ye anlaştık. hem kapalı hem açık bir yer benim içime sindi inş yanılmam :26: vallahi canım ben mayıs için düşünüyordum geçen ay başladım araştırmaya çoğu yer şimdiden dolmuş. 9 haziran boştu bende hemen tuttum. Nişan için en az 6 ay öncesinden yer bakmak lazım.

Hangisnde yaptınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…