Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oncelıkle cok tesekkur ederım bunları hemen arastırmaya baslıyım.Allah tamamına erdırsın sımdıden bızde nisan gıbı dusunuyoruz kısmetse
benımde bildiğim bikaç yer var belkı yardımım dokunur
yesılkoyde maranta gusto kapalı ve acık olarak aslında cok sık bır mekan ama oyun alanı yok yada belkı oturma planı yapılırsa oynamaya yer kalabılır hiç sormadım.
avcılarda atapark var bir arkadasım eylulde yaptı acıkhavada güzeldı ama müzik hep cd müziğiydi canlı bısey yoktu
hacı sayıd mado filan var ama oralarda da emın olamadıgım tek sey oyun oynanabılırmı acaba
ins yardımcı olabılırım diğer arkadaslarında fikirlerini beklıyorum
hadi hayırlısı bakalım insallah olumlu sonuclar alırsın benım arkadasım eylulde yaptı nişanı ataparkta açık hava sadece pasta ve içeçek veriidi bide cd müziği 1.700 tutmuş yazın 2.500 3.000buluyormus kırası organızasyon için hangi firmayla gorusrun bence ıyı fiyat cıkartmıslar.
birde ben avalon kokteyl ve düğün salonu için web sitesı bulamadım acaba linki varsa gönderebılırmısın resımlere bakmam ıcın arkadasım tesekkur ederım :)
Sadece yer için mi bu parayı ıstıyolarmıs yemeklımı pekı?
kısı bası 30 tl ye gelıyo ne kadar pahalı fiyat cıkartmıslar eger yemeksızse tabi.sıkmayın canınızı ınanıyorum daha uyguna daha guzel bır yer bulucaksın insanların ne dediğini bazen duymamak lazım sen hayatında bır kez boyle bı duyguyu yasıcaksın eger durumun varsa ve heryerın fiyatlarıda hemen hemen aynıysa kımseyı duyma nıye topu sana atıyolarmış
birde nişandan ne kadar süre once tutmak gerekıyomus bilgin varmı canım
Hangisnde yaptınız :)canım bende mayısta nişanlanıcam inşallah :) şimdiden mekan arıyorum büyük ihtimal avcılarda olacak benim sectiğim mekanlar;
Avcılar: Huzur bahçesi (kır+kapalı)
Atapark(kır+kapalı)
Avalon düğün ve kokteyl salonu (mekan kapalı ama hiç düğün salonu gibi değil canım çok şık mekan)
Ezo restaurant (kapalı+açık+teras)
Beylikdüzü: Işıldak kültür sarayı ( düğün salonu şık denilebilir )
Bahçelievler: Yaren Cafe (hem bahçesi var hemde kapalı bir mekan canım sitesinde fiyatlarıda yazıyor bana çok loş geldi)
Ataköy: Nossa Costa ( Mekan marinada havuz başı kapalı yeride var canım bir arkadaş kişi başı 25tl yazdığı için belirtmek istedim)
Benim aklıma yatan bunlar canım umarım işine yarar bu arada bu mekanlarda düğün nişan yapmış ya da organizasyona katılmış arkadaşların fikirlerinide bekliyorum :)