• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avrupa yakasında ikamet eden titiz temizlikçi arıyorum

mad_sad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
1.047
5
66
İstanbul
merhabalar avrupa yakasında ikamet eden, temizlik anlayışlarımızın uyuştugu titiz bir temizlikçi bayan arıyorum, aslında evimin rutin işlerini yapıyorum, ama 7 aylık hamileyim cam silmek, perde yıkamak koltuk silmek vs hiç birşeyi yapamıyorum, eşyalarım yeni ve az, ilgilenen arkadaslar özeldende mesaj atabilirler. zaman ayırıp okudugunuz için teşekkür ederim.

bende site sayesinde cnr umudum isimli üye ile tanıştım. şu anda evim pırıl pırıl yerlere yoğurt dök ye derler ya aynen öyle , aynam kristal gibi parlıyor . yıllardır kaç defa yardımcı değiştirmiştim 8 saat kalıp salondaki halının altını süpürmeyen bile vardı . ama bu hanım başka çok becerikli iyi niyetli elinden geleni sonuna kadar yapmaya çalışıyor. birde ben insanlardan iş talep etme konusında zaten çekingenimdir ama zaten söylemediklerimi dahi yaptı. umarım onunla uzun süreli bir paylaşımımız olur . burdan kendisini çook öpüyorum avrupa yakasında yardımcı arayan arkadaşlarada tavsiye ediyorum.

bende site sayesinde cnr umudum isimli üye ile tanıştım. şu anda evim pırıl pırıl yerlere yoğurt dök ye derler ya aynen öyle , aynam kristal gibi parlıyor . yıllardır kaç defa yardımcı değiştirmiştim 8 saat kalıp salondaki halının altını süpürmeyen bile vardı . ama bu hanım başka çok becerikli iyi niyetli elinden geleni sonuna kadar yapmaya çalışıyor. birde ben insanlardan iş talep etme konusında zaten çekingenimdir ama zaten söylemediklerimi dahi yaptı. umarım onunla uzun süreli bir paylaşımımız olur . burdan kendisini çook öpüyorum avrupa yakasında yardımcı arayan arkadaşlarada tavsiye ediyorum.

teşekkürler melike hanım güzel sözleriniz için umarım uzun süre beraber çalışırız .... bence insan ne iş yaparsa yapsın elinden gelenin en iyisini yapmalı... melike haanım temizlikçi konusunda çokta şanslı değilmiş gerçekten gittim ve kendim gördüm çokta üzüldüm iki sefer daha gidersem anca evi normal haline getirebilirim sanırım . insanların bu şekilde davranmalarını kınıyorum merak ediyorum acaba haketmedikleri o paraları çoluğuna çocuğuna nasıl yedirmiş .....:61:

merhabalar avrupa yakasında ikamet eden, temizlik anlayışlarımızın uyuştugu titiz bir temizlikçi bayan arıyorum, aslında evimin rutin işlerini yapıyorum, ama 7 aylık hamileyim cam silmek, perde yıkamak koltuk silmek vs hiç birşeyi yapamıyorum, eşyalarım yeni ve az, ilgilenen arkadaslar özeldende mesaj atabilirler. zaman ayırıp okudugunuz için teşekkür ederim.

eğer hala birini arıyorsanız ben özelden mesaj atamıyorum eğer siz atabiliyorsanız atın yada bana a-cinar@windowslive.com dan ulaşabilirsiniz görüşürüz hoşçakalın

merhaba ben özelden mesaj yazamadığım için isterseniz mail adresimi ekleyin ordan görüşelim
iyi günler :)görüşmek üzere

merhaba nerede oturuyorsunuz acaba eğer yakınsak görüşmek isterim size özelden mesaj atmak istedim ama sanırım aktif değil görüşmek üzere..

numaramı istemişsiniz ama özelden mesaj atamıyorum siz numaranızı bana yollayın özelden ben sizi arıyım olurmu iyi günler hoşçakalın görüşmek üzere

Merhaba arkadaşlar,

15 günce bir ev işleri için gelecek bayan yardımcı arıyorum. Cumartesi günleri gelmesi gerekmektedir. Sarıyer tarafında oturuyorum. Eğer önerebileceğiniz kişiler varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkür ederim

Back