kimder Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Haziran 2012 132 0 26 İstanbul 26 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kimder #1 Merhabalar 1 ay sonra nişanım olacak inşallah ve hala mekan bulamadım :18: Havalar soguk olur kesin ve açık mekan olmayan, 300 kişi kapasiyeli, yemekli bi yer arıyorum Az vaktim var önerisi olan varsa yazabilir mii
Merhabalar 1 ay sonra nişanım olacak inşallah ve hala mekan bulamadım :18: Havalar soguk olur kesin ve açık mekan olmayan, 300 kişi kapasiyeli, yemekli bi yer arıyorum Az vaktim var önerisi olan varsa yazabilir mii
W wiccadem Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2010 209 3 46 İstanbul 27 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kimder #2 düğün mekanı kategorisinde pek çok mekan önerisi var canım eğer konuları incelersen görebilirsin kolay gelsin ve şimdiden mutluluklar :)
düğün mekanı kategorisinde pek çok mekan önerisi var canım eğer konuları incelersen görebilirsin kolay gelsin ve şimdiden mutluluklar :)
W wiccadem Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2010 209 3 46 İstanbul 27 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kimder #3 düğün mekanı kategorisinde pek çok mekan önerisi var canım eğer konuları incelersen görebilirsin kolay gelsin ve şimdiden mutluluklar :)
düğün mekanı kategorisinde pek çok mekan önerisi var canım eğer konuları incelersen görebilirsin kolay gelsin ve şimdiden mutluluklar :)