Avrupa yakası 2009 anneleri ve bebişleri tanışmaya ne dersiniz

Selammm bende şişlide oturuyorum bende varım çok iyi olur eve tıkındık iyice 5,5 aylık oğlum ... hava durumuna göre karar verelim buluşalım biz varız ...

ya güzel fikir kızlar ama bebikleri küçük olanlar için şuan biraz zor..
bende sıkıntıdan patlıyorum faaliyet olur ama nisan ayında filan olsa daha iyi olurdu:hulya:

neslihang cnm sen şişlinin neresindesin ben izzetpaşa mah.
canım hoşgeldin a.s. ben fulyadayım cevahir avm nin hemen arkasındayım izzetpaşa mah nerde kalıyo tatlım çok iyi ya yakın birileri çıktı sonunda
ya güzel fikir kızlar ama bebikleri küçük olanlar için şuan biraz zor..
bende sıkıntıdan patlıyorum faaliyet olur ama nisan ayında filan olsa daha iyi olurdu:hulya:
hoşgeldin tatlım büyümüş senin bebişin maşallah canım:ecrin_bebek:

slm bizde katılmak isteriz kızmla,,6 aylık kzım var şişlide oturuyorum...cevahir veya profilo bize uyar...

cevahir yürüme bana 10 dkk.. çok yakın neslihang.. izzetpaşa mah. bu florence hastanenin arka tarafı oluyo ... valla hava durumuna göre karar verelim bana uyar

ben çengelköyden gelcem kızlar azcık bana uyan biyer olsun nolurrr bide azcık daha havalar düzelsin. hafta sonu yaparsak belki eşim bana yardımcı olur. cevahir falan olursa o da sinemaya gider bizde takılırız malum en az 3 vasıta bana cevahir

slm bizde katılmak isteriz kızmla,,6 aylık kzım var şişlide oturuyorum...cevahir veya profilo bize uyar...
hoşgeldin canıma.s. senlede yakınız demek bu taraflardanda annişler varmış çok memnun oldum vallaa canım:1hug:

cevahir yürüme bana 10 dkk.. çok yakın neslihang.. izzetpaşa mah. bu florence hastanenin arka tarafı oluyo ... valla hava durumuna göre karar verelim bana uyar
aa komşu sayılırız walla canım çok svindim gerçekten
ben çengelköyden gelcem kızlar azcık bana uyan biyer olsun nolurrr bide azcık daha havalar düzelsin. hafta sonu yaparsak belki eşim bana yardımcı olur. cevahir falan olursa o da sinemaya gider bizde takılırız malum en az 3 vasıta bana cevahir
ah canım kıyamam ben sana olmazsa biz bebişlerimizi toparlarız bende kızları toparlarım karşıa geliriz:lepi:

belki bende avrupa yakası annelerine transfer olurum:) bakırköyden ev bakıyoruz bakalım hayırlısı..

sanırım iş güç çocuk yemek hastalık derken buraya girmeye vakit olmuyo :=) yavrucugum hasta burnu akıyo salya sümük geziyoz hem de tıkalı öksürük fena gecen hastaneye gittik hava verdiler iki kere ilk defa hava verdiler çok zoruma gitti havala rbiraz daha güzel olsunda buluşak artık yetti gari..

aynen canım benimde oğluş hasta grip olmuş bizede verdiler buhar 2 defa tatlım burnu tıkalı bebişlere veriyolar zoruna gitmesin canımyerimseniben

kızlar facebook varsa ekleyin neslihan günaydın msn falan ekleriz her zaman buraya girilmiyokii

X