- 2 Ocak 2008
- 1.249
- 17
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hoşgeldin a.s. ben fulyadayım cevahir avm nin hemen arkasındayım izzetpaşa mah nerde kalıyo tatlım çok iyi ya yakın birileri çıktı sonundaneslihang cnm sen şişlinin neresindesin ben izzetpaşa mah.
hoşgeldin tatlım büyümüş senin bebişin maşallah canım:ecrin_bebek:ya güzel fikir kızlar ama bebikleri küçük olanlar için şuan biraz zor..
bende sıkıntıdan patlıyorum faaliyet olur ama nisan ayında filan olsa daha iyi olurdu:hulya:
hoşgeldin canıma.s. senlede yakınız demek bu taraflardanda annişler varmış çok memnun oldum vallaa canım:1hug:slm bizde katılmak isteriz kızmla,,6 aylık kzım var şişlide oturuyorum...cevahir veya profilo bize uyar...
aa komşu sayılırız walla canım çok svindim gerçektencevahir yürüme bana 10 dkk.. çok yakın neslihang.. izzetpaşa mah. bu florence hastanenin arka tarafı oluyo ... valla hava durumuna göre karar verelim bana uyar
ah canım kıyamam ben sana olmazsa biz bebişlerimizi toparlarız bende kızları toparlarım karşıa geliriz:lepi:ben çengelköyden gelcem kızlar azcık bana uyan biyer olsun nolurrr bide azcık daha havalar düzelsin. hafta sonu yaparsak belki eşim bana yardımcı olur. cevahir falan olursa o da sinemaya gider bizde takılırız malum en az 3 vasıta bana cevahir