Avrupa yakası 2009 anneleri ve bebişleri tanışmaya ne dersiniz

slm arkadaşlar. nasılsınız bakalım? benim kızım ateşli huysuz ve iştahsız sanırım diş gelio allahım ya birkerede sorunsuz gelsin şu diş yaw çok üzgünüm açım yorgunum ve canım sıkılıo.......
ohh hayırlı olsun dişinizzz kıyamam sana çok yıpratma kendinii
bu arada 11 aylık olduk oleyyyyyhihoyyyt
maşallahh maşallahhh kuzuyaa

kızlar bende k.çekmecedeyım bable masalsuya yakınım.
hoşgeldin canım

kızlar buluşma olayı olursa bana özelden bildirn her zaman giremiyorum burdaki topiğe...unutmayın bennnnnniiiiiiii

unutmayız seni canım özelden msn ver ekleyeyim daha iyi olur öptüm çok senide bebişinideeopuyorumnanaktan

bir orta nokta olsa buluşulsa uygun olursa belki bende gelirim arkadaşlar. tanımak isterim sizleri. ah şu havalar bir düzelse nerelere gidicem bende havalar malum işte..

valla öyle canım bildiğim yerler olursa bende gelirim çokda sevinirim bu hafta pek ilgilenemiyorum ama haftaya el atıcam bu işlere:lepi:

Merhaba arkadaşlar,

Bu konuda topik açılmasına çok sevindim. Bebeklerimizin diğer bebeklerle kaynaşmaya gelişimleri açısından ihtiyaçları var. Bu konuda gerçekten organize olunursa ileride faydasını göreceğimizi düşünüyorum.

Havalar düzelmeye başladığına göre merkzei bir yerde ( park gibi ) açık havada buluşmayı düşünür müsünüz?
Çalışan anneler olduğu için ctesi günleri olursa güzel olur.

Evet ne düşünüyorsunuz annişler?boshayallersmile

canım öncelikle hoşgeldin valla ben olur diyorum ama kimse yok herkes geldi bi selam verdi ateş verdi kaçtı noldu anlamadım umarım organize olabiliriz takip etmeye devam et bu topici ben el atıcam bu işeolumunekankayizsmile

Merhaba kızlar
bende beylikdüzünde oturuyorum, şöle anne bebek birlikte gidilebilecek ve başka anne ve bebeklerin olabileceği biyer olsa diyip duruyorum en sonunda ben açcam öle biyer :) kış ayları bebekle çok zor geçiyo,
bende bebek doğunca işten ayrıldım arkadaşlarımın çoğu çalışıyo komşularla pek görüşmüyorum böyle bir organizasyon olursa güzel olur bencede bebek içinde çok faydalı oluyo

Merhaba kızlar
bende beylikdüzünde oturuyorum, şöle anne bebek birlikte gidilebilecek ve başka anne ve bebeklerin olabileceği biyer olsa diyip duruyorum en sonunda ben açcam öle biyer :) kış ayları bebekle çok zor geçiyo,
bende bebek doğunca işten ayrıldım arkadaşlarımın çoğu çalışıyo komşularla pek görüşmüyorum böyle bir organizasyon olursa güzel olur bencede bebek içinde çok faydalı oluyo

canım hoşgeldin valla doğru d,yosun hepimiz tıkıldık kaldık evlere koca kış boyunca ama artık bahar geliyoo buluşup kaynaşalım diyorum bendea.s

X