avonun en güzel kokusu hangisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm öğrendim ki çilek kokulu bişeymiş bende çilek kokusunu çok sevdiğim için bu katalogta sipariş etiim bi deneyelim bakalım belki beğenirim bayanssulusmile

Kesinlikle percieve. Dolabımda 1 tane varken kampanyada diye 2 tane daha aldım:))))))))

bence indansense kızlar celebre ben 3 yıldır satıyorum hemde indirmli veriyorum en çok bunlar ve little black satıyorum

''wish of happines'' özellikle gençler için çok uygun bir parfüm mis gibi bi koku zemuszemus ayrıca ''pur blanca'' da çok hoş..

yenı parfumlerden jet femme çok güzel süreklı sipariş alıorum...spotlight da cok hos kokuo :)

İki kutu kullanmıştım zamanında çokta sevmiştim tavsiye ederim

Little Black Dresses

bence indansense kızlar celebre ben 3 yıldır satıyorum hemde indirmli veriyorum en çok bunlar ve little black satıyorum

canım ya bana özelden msj atmısın ama ben atamadım sana bu cevabını buldumda bu sekılde atıyım dedım bıraz alakasız oldu ama kusura bakma sen bana avonun rujlarını yolaycaktın kac tane ve ne kadar tl bılgı verırsen iyi olur bıde hangılerınden ?

annem avondan rare gold kullanır kokusunu çok beğenirim ve kalıcı bir koku ama hala var mı bu koku bilmiyorum?fisfisfis

ben avonun blue individual parfümünü çok seviyorum katoloklarda uzun bir süredir yok geçen sene internetten tesadüfen bulup almıstım bitti şimdi gene o parfümü arıyorum çok hoş tenime yakısan bir kokuydu

little black dress hoş bir koku bu ay yeni çıkan 50's glam kokusunu da çok beğendim aldım
tomorrow çok güzel ablam için almıştım treselle nin mor bir şişesi var ara sıra satışa çıkıyor o da çok hoş ben sürekli aynı koku kullanamam devamlı kullandığım bir kokum yok
avon temsilcisiyim hoşuma gidn bütün kokuları deniyorum

kızlar avonun hangi kokuları kalıcı ve güzel ben sadece rare goldu biliyorum annem kullanmıştı bir ara ama diğer kokuları hakkında bir fikrim yok kullananlar yardımcı olabilir mi acaba?boshayallersmile

lıttle black dress-lıttle black white-celebre-percev-ıncadessence

şu an üzerimdeki koku lıttle black dress inanılmaz güzel geliyo kokusu burnuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…