• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avonun en güzel kokusu hangisi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2 yıldır bende temsilciyim,bir fikir verme açısından en çok sattıklarımı sıralayayım:
1-pur blanca
2-far away
3-blue rush
4-little balck dress
5-incandessence
bi kaç kez timelessi ve tashayı iade aldım hiç tavsiye etmem.Yeni çıkanlardan jet femme, ve bond girl tuttu gibi:))
Bu arada bi tavsiye daha ;avonda baharatlı kokular çabuk bozulur,çiçeksi kokular çok kalıcı değildir ,içinde odunsu notaları olanları tercih ederseniz kalıcı olur,tecrübeyle sabittirççç:1rolleyes:

tenten tene değişio cnm ya bende kaç yıldr temsilciyim sendende fazla :) ama mesela çiçek kokuları çok kalıcıdr bnde..

her nesyse ama tasha harbiden igrenç bi koku hemfikirim bunda:D

kuzenime bu ay için celebreyi sipariş etmiştim geldi bugün ama bide ne göreyim kuzenim kazık attı resmen şişenin yarısına yakınını sıkmış bişeyde diyemedim sinir oldum zaten jelatinli değildi neyse celebreyi çok severim zaten benim tenimde oldukça kalıcı,jetfemme de sipariş etmek istiyordum ama bu olaydan sonra vazgeçtim:(

kuzenime bu ay için celebreyi sipariş etmiştim geldi bugün ama bide ne göreyim kuzenim kazık attı resmen şişenin yarısına yakınını sıkmış bişeyde diyemedim sinir oldum zaten jelatinli değildi neyse celebreyi çok severim zaten benim tenimde oldukça kalıcı,jetfemme de sipariş etmek istiyordum ama bu olaydan sonra vazgeçtim:(

kuzenin bide yani ayıp etmiş :(( bana güvenebilirsn ama :)

incandescence ve little black dress kullanyorum seviorum ama sıkıldım artık değiştiricem

tenten tene değişio cnm ya bende kaç yıldr temsilciyim sendende fazla :) ama mesela çiçek kokuları çok kalıcıdr bnde..

her nesyse ama tasha harbiden igrenç bi koku hemfikirim bunda:D

haklısın canım,çiçek kokularının tamamı kalıcı değil demek çok doğru değil . Çiçekli kokulardan Edp lerin kalıcılığı edt lerden daha iyi,bunu atlamışım:))

kuzenin bide yani ayıp etmiş :(( bana güvenebilirsn ama :)

evet canım çok ayıp etti daha önce hiç yapmamışt böyle bişey o yüzden bozuldum,sağol bi düşüneyim kararv verdiğimde sana ulaşırım canımopuyorumnanaktan

celebre pur blanca perceive arasında kaldm:(:( 17 yaşndayım yrdm edinn yerimseniben

slm kızlar daha öncede yazmıştım
far away i tek geçerim diye vazgeçemiyorum bu kokudan bide yıllar önce ıncandresses kullanmıştım katologdan kalkmıştı ama şimdi yine var alodım mükemmel bi koku tavsiye ederim
bugünde tomorrow aldım ağır bi koku ama 2 fıslattım kokusu buram buram geliyo ağır kadınsı bi koku

özel günlerde rare gold günlük ise little black dress ya da pur blancayı kullanıyorum. çok hoş hepsi

Back