Avonda kullandığınız ve beğendiğiniz parfümleri yazar mısınız?

Konuları lütfen içerikleri ilgili başlıklara açınız.

Bu sebeple konunuz Kadın Parfümleri başlığına taşınmıştır.

rare gold....... bayıldım resmen.perceive,far away,eternal magic,jet femme,wish of love,pur blanca bide celebre güzel.bn şuan little black dress kullanıorum ama fazla hosuma gitmio sıradan bi koku.bu ay far away sipariş verdm.onu da kullanaym rare gold denicem kokusu süpeeeer

treselle avonda en nefret ettiğim koku.. o kokuyu duymaya tahammül edemiyorum çiçek kokusu gibi değil de salatalık kokusu gibi geliyor bana bnm gibi düşünen bi kaç arkadaşım daha war bu görüşte tek değilim yani ama celebre güzel çok hoş bi koku little black fazla kalıcı deil evet çok sıradan bide,, ben şuan onu kullanıyorum bu ay far away sipariş verdm yinede rare gold ve perceive i hepsinden daha çok beğeniyorum

Son düzenleme:
Bayanlar bu faraway takıntınız nedir?
Farawayi yazın asla kullanamazsınız.
Faraway kış kokusudur.
Yazın sıcaktan çok kötü bi koku oluşturur faraway..
Bayar ya insanın içini..

Bayanlar bu faraway takıntınız nedir?
Farawayi yazın asla kullanamazsınız.
Faraway kış kokusudur.
Yazın sıcaktan çok kötü bi koku oluşturur faraway..
Bayar ya insanın içini..

cnm ben sadece kokusunu biliyorum arkadaslarımda wardı ben kendim ilk kez kullanıcam bu ay kampanyası vardı o fiyata kaçırmak istemedm zaten denemeyi çok istiodum,bakalm gerçekten kalıcı mı

deneyip göreceğim ama kokuyu biliorum arkadaslarmda war hosuma gitti fena deil kalıcılık konusunda yorumları okudumda baya kalıcı olduğunu haftalarca kıyafetlerden cıkmadığını söyleyenler war en çok bunu merak ediyorum

iyi akşamlar hanımlar bende avon rünleri satıyorum bayan parfümlerinde en çok yeni çıkan slip into ve for away çok güzel bunları tavsiye ederim

ben incandessence yi kullanıyorum gayet güzel bir parfüm zaten çiçeksi kokuları seviyorum,bu arada romantic voyage parfüm kullanan,beğenen varmı kızlar almayı düşünüyorumda.

yolda yürürken avon satış temsilcileri slip into nun testerını verdiler.bir koku bu kadar mı uçucu olur.resmen 5 dk sonra kokudan eser yoktu.Ne tür bir kokusu var onu bile anlayamadım.Tek anladığım çok sıradandı.reklamını görünce merak etmiştim. ama hiiiiç kalıcı değil.Çok basit ve özelliği olmayan bir parfüm.

Son düzenleme:

evet cnm o koku bana da basit geldi beğenmedim.bnm favorilerim perceive,rare gold.treselle avonda en nefret ettiği koku.bu ay far away kullanacağım şuan little black dress war koku idare eder ama kalıcı olduğunu söylemicem incandessence kullanmıştm ondan önce o daha kalıcıydı little black dress e göre fakat hemen sıkılmıştm o kokudan.

ben incandessence yi kullanıyorum gayet güzel bir parfüm zaten çiçeksi kokuları seviyorum,bu arada romantic voyage parfüm kullanan,beğenen varmı kızlar almayı düşünüyorumda.

cnm o söylediğin parfüm yeni çıktı bu ay sonuna kdr kullanan muhakkak çıkacaktır incandessence bende kullandm kalıcılığı fena deil ferah bi koku çok beğenmiştim ama sonradan sıkılmıştm bitsin diye bol bol sıkıodum

Son düzenleme:
:)evet canım ya bende sıkıldım zaten,bu koku da katalogda hoşuma gitti alacagım büyük ihtimalle.

perceive...senelerce kullandım ama sonra bozdular sanki parfümü, kokusu değişik gelmeye başladı, bıraktım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…