- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
sen aLdın mı bisey yada karar verdin mi ?
evet karar verdim dün gece zemuszemus
bugün de sipariş edeceğim
- curlacios zaten sipariş etmiştim o tamam
- geçen aydan süpariş ettiğim 2 parfüm vardı onlar gelecek
- 2-3 tane daha ruj alacağım
- 2si bir arada far&göz kalemi
- sprey deodorant(3 tane)
- color trend maskaranın da kahverengisini alacağım hem denemiş oluruz kaydirigubbakcemile3
tabi bunlar sadece avonun oriflameden de bir sürü cilt bakım ürünü alacağım zemuszemus
yani ben 3-4 ay daha kozmetik alamam sanırım :roflol:
sen neler sipariş ettin?
2 keredir spectra Lash alıyorum çok memnunum tavsiye ederimmm
curlacious'um geldi çok memnunum gerçekten çok kalıcı ve akmıyor vereliniortak
ya bi kac qndür acamıorm sınavLarım vardı =) bqün bakayım dedim smdi bn bu ay sipariş vrdim 50 oLdu xD bnde k13 katoLoqu var orda shock 23 indirim ktoLoqunda fLan nasıL biLiomusun bu ay için fazLa qeLicek yerimseniben
bunu gördüğüme sevindim. opuyorumnanaktan siparişim bi gelse daha çok sevineceğim :1ninca:
spectra lash ilk çıktığında pat diye istedim. beğenmedim. ama bana gitmemiş olabilir. kiiirpiiilerim cansız azıcık. diğer rimellere göre daha katı. topaklanıyor bide. çok yapmacık durdu kirpiklerim. benneyaptımki
ama dediğim gibi efendim benim şahane kirpikciklerim yüzünden de olabilir. :smiley-cool:
benim de kirpiklerim çok dolgun durmaz böyle havaya doğru kaydirigubbakcemile3 zaten kirpik makasıyla önceden mutlaka kıvırmam gerekiyor ama ben çok beğendim hiç akmıyor arada unutum gözümü ovalasam bile :roflol: fırçası da çok güzel ama kırmızı değil :roflol:
:roflol: kırmızı değilse iade edelim rimele batmadan orjinalini görüp kendim değiştirmeliyim rengini. laelaelaelaelae
bugün itibari ile rimelim elimde. :smiley-cool: daha açıp denemedim. akşam denerim illa ki. fikir beyanlarımı sıralarım. sengözlerimebaksanab kirpikciklerimiz senle benzeşiyo madem bende beğenirim kesin :dance: kirpik makası da aldımmm ama bayramda geçicek elime. avonunkinden aldım sositososito kirpiklerim çok başına buyruk. makaslamam gerektiğini hissettim bi an da yeni katologda makası görünce. :1ninca: gözümü oymazsam iyidir :1ninca:
Fırçasına dikkat ederseniz ilk actıgınızda kırmızı oldugunu farkediliyo tabi maskaranın içinde olan ucun katalogtaki gibi kırmızı kalması beklenmez tabi kırmızı goremezsiniz ilahi kızlar !!!
:roflol: çok komiksin ya koptum burda ben :roflol:
1 kere dha yazsaydın ciddiye alcaktım tatlım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?