• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon ürünlerinden şikayeti olan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi _nur_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar,bende avonun bir çok ürününü kullandım,arkadaşımızın söylediği gibi cildimize en uygun olanı seçip bilinçli almalıyız,ben göz makyaj temizleyicisiini kullandım gerçekten güzel ve etkili bir ürün,parfümünüde aldım kokusu güzel ama hiç kalıcı değil,cilt temizleyici ürün serisinin tamamını aldım ama istediğim sonucu alamadım,rimelinden bbende memnun değilim,sonuç olarak çevremde bir çok kişi avona üye ve bu ürünü satıyor,biz bayanlar makyaj güzellik deyince kendimizi tutamıyoruz,ve belki işimize yaramayacağını bile bile bir çok ürüne gereksiz para harcıyoruz ,(keza ben) çoğu aldığımız ürünü bilinçsizce aldığımızı düşünüyorum,

color trend serisinin rujunu kullanıyorum ve çok memnunum.fakat bu serinin diğer ürünlerini kullanmadığım için bişi diyemeyeceğim

bende avon ürünlerini kullanıyorum parfümü hariç hepsinden memnunum

Sırf krem kullanarak cilt memnun edilmez. ilk etapta cildinize uygun yıkama, tonikleme, peeling, maske, gündüz ve gece kremi + serumlarla takviye yapmanız gerekiyor. Cildiniz pul pul olduğuna göre kuru demektir. Bunların hepsini kullanıp (tabi yaşınıza da uygun olması lazım). Ondan sonra memnun değilim diye yazın... Birbirine bağlantılı ürünleri kullanmak zorundayız. bunları muntazam sabah akşam muhakkak kullanmamız lazım.
arkadaşa katılıyorum bi kırışıklık kremi al onu kullan sonra sonuç beklemekte olmaz düzen çok önemli bende bu işin kursunu almaya başladım gerçekten bi nemlendiriciyle olmuyo arkadaşlar sorada kreme suç atmayalım

temsilcilik yaptım ama bıraktım şimdi hoşuma gidenler
rimellerini seviorum
clearskin yüz temizleme jeli güzeldi
şampuanlar ne kötü ne de iyi normal
rujları gayet gzl arada bikaç seri kötüydü kaldırdılar
farları bence kötü
parfümler pek kalıcı deil ama kokuları güzel
el kremi iyi
anew serisi anneme yaradı ama özellikle ucuz olan yüz kremleri çok kötüü
duş jellerinin kokuları çok gzl
göz kalemleri güzel
true colur allıklar gerçekten çok gzl bir de bronz köpü allık var o harrrikkaa
ama cilt bakımında avon asla almamm şahsen,diğerlerinde pek sorun yok

bisey sorucaktim ben arkadaslar,ben ergenlik donemimde dahil asla sivilce problemi yasamadim purussuz bir cildim var dogum catlaklarim haric,avon Care EXTRA FIRMING BODY LOTION almistim sikilastirici bir alana bir bedavaydi,ama bunu kullanmaya basladigimdan beri bacaklarim ve karnimda sivilceler oldu yani surdugum yerlerde ben anlam verememistim simdi urunden kaynaklandigini anladim sizdede boyle sorunlar oldumu/?

bende uzun yıllardır kullanırım ..kayda değer bi şikayetim olmadı ama haklsıınız rimelleri kötü...

Arkadaslar mesajlarda temizlik yapildi. Nereden alindigi kimlerin satis yaptigi, site linklerinin telefonlarinin verildigi mesajlar direk silindi ve gerekli islemlerde yapildi. Burada paylasilan sadece deneyim olmali, iyi veya kötü. Karalama yada asiri övgü- reklamlar degil. Site kurallarina uygun olmayan mesajlari kötü icerikten bildirerek bizleri haberdar edebilirsiniz.
Iyi paylasimlar diliyorum.

Sevgilerimle...

Uzun yıllardır Avondan alışveriş yaparım. Memnun kaldığım da oldu, kalmadığım da.
Geçenlerde mor taşlı bir yüzük almıştım. Bu gün elimi kurularken yüzük koptu. İkinci takışımdı ve çok üzüldüm.
Ancak genelde beğenirim ürünlerini. Şunu öğrendim ki kozmetikçiden takı , takıcıdan kozmetik almayacaksın. Aldıysan da kaderine razı olacaksın...

Rimeli cidden kötü. onun dışında nemlendiricileri de kötü. Pul pul oldu yüzüm nemlendiricisini kullandığımda. bende bıraktım bir daha da elimi sürmedim. Ama parıltılı rujları güzel. Rolon siparişi verdim bakalım nasıl??

ben roll-onlarını çok kullandım canım.Ter kokusunu engelliyor bunda hiç sorun yok.ama kıyafetlerime hep lekesi bulaştı.özellikle de siyah sever ve giyerim hep lekelendi ve sırıtıyor beyaz beyaz yıkanıncada çıkmıyor haberin olsun.a.s.

4 yıl avon distribütörlüğü yaptım.memnun kaldıklarım oldu ama kremler sivilce yaptı.beyaz yağ bezeleri oluyodu yüzümde.şimdi aloe vera ürünleri kullanıyorum.evimde başka hiçbir ürün kullanmıyorum artık.şampuandan el sabununa kadar.çünkü memnunum.önemli olan memnun kalmak.

cildiniz yağlı ise sıkılaştırıcı kullanmanıza gerek yok vücud peelingini masaj yaparak kullanmanız yeterli sivilce yapıyorsa hiç losyon kullanmayın kuru ise peelinğ yapıp losyon kullanın yağlı cildler losyon kullanmak istiyorsa yağsız hafıf olanından kullansın

AVON MU.....!!! ÜRÜNLERİNİ BİLMEM AMA FİRMA OLARAK ÇOOOOK TIRAŞLAR..... HİZMETSE ARADIM AMA BULAMADIM.. AMAN avon A DİKKAT.....

Benimde tüm makyaj malzemelerim avondur arkadaşlar aslında iyi ürünleri ben temsilciliğinin yapmadım becerebileceğim bi iş değil çünkü.Bu işi yapnaların gün gün gezmeleri gerekir evde otururken olabileceğini snmıyorum.Yanlız bişeyi alırken cilt tipinize uygunluğunu ve üretim tarihini araştırın derim.En önemlisi budur.Herkesin teni farklıdır

avon ürünlerini gerçekten kötü buluyorum

ben sadece rimelini kullandım ve kullanıyorum memnunum.cilt ürünlerini bilmiyorum artık nasıldır

merhaba arkadaşlar;avonun nar özlü vucut peelingini ve spa serisinden vucut için kil maskesini kullanan memnun kalan yada kalmayan varmı?

ben nemlendirici olarak avonun bir çok ürününü kullandım hiç birindende memnun kalmadım. makyaj ürünleride pek iyi sayılmaz. herkese tavsiyem nemlendirici olarak nivea soft e vitamin'i kullanın ben uzun zamandan beri kullanıyorum ne sivilce yaptı ne de pullanma üstelik yağlı bi kremde değil yüzünüzde ya da vücudunuzda yağlı bi etki bırakmıyor.

arkadaşlar öncelikle ürünleri iyi tanımak gerekiyo bunun için satış elemanına detaylı sorular sorun cevap veremiyosa almayın..çünkü bu satış temsilcilerinin ürün eğitimi alması şart..ürünleri size bilinçli satması gerek..bide cilt tipinizi bilin we uygun olanı alın..şampuanlarını,,duş jellerini,,makyaj ürünlerini tamamını kullandım çok memnun kaldım..haa bide today adlı parfümün vücut nemlendiricisi war..muhteşem..sürdüğümde parfüm sıkmış gibi oluyo..şunuda belirtiyim avonun %100 parfüm içeren bi parfümü yok..esans tipi prfüm sattıkları.zaten sürdükten bi saat sonra koku kalmıyo..işte bu yüzden.boşuna o kadar çok para vermeyin..bende temsilciydim we bunu ürün eğitiminde söylediler..ama müşteriler bilmez.benden size bi dost tavsiyesia.s.

avon bende kaşıntı yapıyor..sadece rimellerini kullanıyorum...

Back