H Hickimse_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2012 4.273 2.633 198 6 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi RABARBA #61 Grey_ .!.: Aa Nuray ım bu kadar olur zevk benzerliğimiz. Benim de Avonun en sevdiğim parfümü PUR BLANCA dır. Avonun kendine has , hiçbir parfüme benzemeyen tek kokusu. Onun dışında tomorrow, little black dress, treselle bunlarda tercihimdir Avon dan Genişletmek için tıkla... hehe kuzum :) hep söylemişimdir seninle zevklerimiz aynı bizim
Grey_ .!.: Aa Nuray ım bu kadar olur zevk benzerliğimiz. Benim de Avonun en sevdiğim parfümü PUR BLANCA dır. Avonun kendine has , hiçbir parfüme benzemeyen tek kokusu. Onun dışında tomorrow, little black dress, treselle bunlarda tercihimdir Avon dan Genişletmek için tıkla... hehe kuzum :) hep söylemişimdir seninle zevklerimiz aynı bizim
K kitty28 Nirvana Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2007 1.545 570 658 46 Antalya 25 Kasım 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi RABARBA #62 RABARBA .!.: Kızlar nasıl bi koku alsam mı diye düşünüyorum ama tereddütteyim bi yardımcı olun :) Genişletmek için tıkla... Sevenin çok sevdiği, sevmeyenlerin nefret ettiği kokulardan.Ben sevenlerdeniz.Bence pudralı koku seviyorsan pişman olmazsın :)
RABARBA .!.: Kızlar nasıl bi koku alsam mı diye düşünüyorum ama tereddütteyim bi yardımcı olun :) Genişletmek için tıkla... Sevenin çok sevdiği, sevmeyenlerin nefret ettiği kokulardan.Ben sevenlerdeniz.Bence pudralı koku seviyorsan pişman olmazsın :)