ben çok beğeniyorum durunca daha güzel oluyor...ilk sıkınca biraz rahatsız edio ama..
bu ayki katalogda indirimdeydi bende aldım biraz pişman oldum gibi ama arkadaşın dediği gibi sinince güzel oluyor:1closedeyes:
bende var bu awon un musklarından iki tane...hacı kokusu gibi geliyor bana.Kızlar nasıl bi koku alsam mı diye düşünüyorum ama tereddütteyim bi yardımcı olun :)
Bende kuzum bendeeAvonun en nefret ettiğim parfümlerinden . Tahammül edemiyorum kokusuna yaa
Beni de boguyor bu koku ya. Birde soft demişler . Ağır geliyor bana kokusu . Far away, perceive, soft musk Avonun bu parfümler ini hiç beğeniyorum sıkan kişinin yanından uzaklaşıyor um :)Bende kuzum bendee
avonun en sevdiğim kokusu pur blanca benimBeni de boguyor bu koku ya. Birde soft demişler . Ağır geliyor bana kokusu . Far away, perceive, soft musk Avonun bu parfümler ini hiç beğeniyorum sıkan kişinin yanından uzaklaşıyor um :)
Aa Nuray ım bu kadar olur zevk benzerliğimiz. Benim de Avonun en sevdiğim parfümü PUR BLANCA dır. Avonun kendine has , hiçbir parfüme benzemeyen tek kokusu. Onun dışında tomorrow, little black dress, treselle bunlarda tercihimdir Avon danavonun en sevdiğim kokusu pur blanca benim
birde tomorrow bu ikisini çook seviyorum ben kuzum :)
ama dediğin gibi far away soft musk benide boğuyor bişey çok yoğun bu iki parfümde öksürtüyor adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?