• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon Soft Musk Kullanan Var Mı ?

ben çok beğeniyorum durunca daha güzel oluyor...ilk sıkınca biraz rahatsız edio ama..

bu ayki katalogda indirimdeydi bende aldım biraz pişman oldum gibi ama arkadaşın dediği gibi sinince güzel oluyor:1closedeyes:

Arkadaşlar bana hediye geldi, Ankaradakilere 15 TL'ye satıyorum. Parfümüm çok olduğu için satıyorum.

avonun kokuları kalıcı değil oyüzden pek tercih etmiyorum..ama tek aldığım ve beğenerek sıktığım koku musk

İğrenç ben duyduğum zaman kusmamak için kendimi zor tutuyorum.
Bir kere almak gibi bir hataya düştüm, aylarca süründü evde...

Sevenin aşk yaşadığı, sevmeyenin nefret ettiği bir parfümdür.Ben çok severim, ama babaanne kokusu diyenler de mevcut :D Bence ya deneyip de alın, ya da indirime girdiğinde alın,beğenmezseniz hediye edersiniz.
Pudralı, çiçeksi bir kokudur, bu ay da indirimde, 3 tane sipariş ettim bile :)

Ben sevemedim ya uymadı tenime de . Pudra kokusu iyi hoş temiz ama ağır mis gibi koku kalıyor sıktıktan sonra tekrar almam açıkçası.

çok seviyorum ben soft musk ın kokusunu . pudralı - nostaljik sıcak anne kokusu :)

Yaa kıslar bu avon soft musk beni bildiğin boğuyor :( Aynı rexonanın powder deodorantı gibi yada bana öyle geldi bilemedim :( ama boğuldum nefes alamadım yahu :KK1:

Bende aldim bu parfumu pudrasi ve vucut spreyi ile bana hiçbir şey hissettirmiyor kullanıyorum ama begenmeyeni de cok..

Avonun en nefret ettiğim parfümlerinden . Tahammül edemiyorum kokusuna yaa

Beni de boguyor bu koku ya. Birde soft demişler . Ağır geliyor bana kokusu . Far away, perceive, soft musk Avonun bu parfümler ini hiç beğeniyorum sıkan kişinin yanından uzaklaşıyor um :)
avonun en sevdiğim kokusu pur blanca benim :KK68:
birde tomorrow bu ikisini çook seviyorum ben kuzum :)
ama dediğin gibi far away soft musk benide boğuyor bişey çok yoğun bu iki parfümde öksürtüyor adamı :KK19:

avonun en sevdiğim kokusu pur blanca benim :KK68:
birde tomorrow bu ikisini çook seviyorum ben kuzum :)
ama dediğin gibi far away soft musk benide boğuyor bişey çok yoğun bu iki parfümde öksürtüyor adamı :KK19:
Aa Nuray ım bu kadar olur zevk benzerliğimiz. Benim de Avonun en sevdiğim parfümü PUR BLANCA dır. Avonun kendine has , hiçbir parfüme benzemeyen tek kokusu. Onun dışında tomorrow, little black dress, treselle bunlarda tercihimdir Avon dan

Back