• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon Soft Musk Kullanan Var Mı ?

dayanamadığım 2 parfüm var soft musk ve far away..iğreniyorum yaa napıyım..sevenler kusura bakmasın..

ılk sıktığında beğenmeyebilirsin ama sonradan müthiş kokuyor biraz vanilimsi sıcak hafif bir kokusu var yani insanı baymıyor ..hihoyyyt

bende bu parfümü hiç sevmeyenlerdeni,aldım ve bikaç kez sıkıp hemen anneme verdim,tahammül edilemez bir kokusu var,

çok aman aman özel bi parfüm değil bence sıradan bi koku ama tabii senin zevkin....

bende bu kokudan nefret edenlerdenim bana hediye gelmişti hiç beğenmedim tütün kolonyası gibi kokuyor sankikafamçokkarıştı tabi bu benim şahsi fikrim.kuzenim bu kokunun hastası bende ona verdimkaydirigubbakcemile3

musk kokusunu sevenler beğenebilir.. Ama musk kokusu modası bence 80 - 90 arasındaki 10 yıllık dilimde kaldı. Bu parfüm de zaten o yıllardan kalma... Yani demode...

kimisi şeker kokularını kimisi çiçeksi kokuları sever. Bende vanilyalı ve pudralı kokuları seviyorum mesela çiçeksi kokuları sevmiyorum. Alıcam inşallah bu parfümü .. Umarım pişman olmam :)
vanilya ve pudra
soft musku tarif edecek iki altın kelime
kalıcı ve bebek gibi kokusu var hafifte

bugün baktım katalogtan kokusunu beğendim ve sipariş verdim bayanssulusmile

aldığımda tam bir hayal kırıklığı yaşamıştm bana çok kötü geldi kokusu bi kere kullandm 1 senedir duruyo öyle :D

Back