• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon Skin So Soft Krem

shalott

Guru
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
127
0
316
38
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Ben bu kremi ağdadan sonra kullandım. Sanki ilk kullanışta bile fark etti. Ancak benim merak ettiğim şey, bu (ve benzeri) kremlerin kalıcı etkisi var mı, yoksa sadece sürdüğümüz sürece mi etkililer?

Kullandığımız tüy giderici azaltıcı kremler ürünler sadece sürdüğümüz sürece mi etkili, yoksa kalıcılar mı?

aslında kalıcı olmaları lazım canım ama o kremler ne kadar güvenilir orası tartışılır

ürün içeriğini bilebilirsek kalıcı olup olmadığına dair ufakta olsa bi yorum yapabiliriz belki,içeriği bilen yazabilirmi?

benim içerik yazan yerde etiket var ne yazık ki.

ağda ne alaka? genelde bu tür kremler sürülmeden önce, sürülecek olan bölge tüylerden temizlenir.

bendede var tuylerimi inceltti ama ole tüy biitren bir losyon degil.. bazılaarı odkuluyo bole kolayca ele geliyo ..

Tam olarak neyden bahsettiğinizi anlayamamış olsam da avonun ürünü olduğu önermem, çünkü yıllardır elden satışla yayılmış olsada sağlık bakanlığı'ndan onay alammaış bir firma.Yani güvenilir değil.Rimel ve lip sticklerinin spermlerle yapıldığı bile söylentiler arasında...O bakımdan benim için avon kremleri ve makyaj ürünleri tekin değil..

Back