• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

arkadaşlar today ve little white dress parfümler nasıl? özellikle white dressi merak ediyorum red ve black kullandım ve halen kullanıyorum bi white kaldı onu da denemek istiyorum güzel mi acaba?

İkisi de muhteşem parfümler bence. Hatta şöyle söylüyüm. Mesela TOday tmorrow always tta forever birbirini takip eden seri parfümler o serinin en iyisi today. Little white dress de bence black ve red den cok daha iyi. Hem sen temsilci değil misin numunesini satın al. Temsilci değilsen de satın aldığın kişiye söyle sana numune versin.

Kızlar bişey sorucam ben sürekli avondan alışveriş yapıyorum 5-10 tl her neyse ben kendim üye olmak istiyorum kendim ve ailem için ne yapmam gerek bana yardımcı olur musunuz
sipariş limiti yoksa süper olur yardımcı olur musunuz
alışveriş yaptığım temsilcilerle görüşmedim önce size danışayım dedim şartları bağlayıcı durumları var mı gibi

Kızlar bişey sorucam ben sürekli avondan alışveriş yapıyorum 5-10 tl her neyse ben kendim üye olmak istiyorum kendim ve ailem için ne yapmam gerek bana yardımcı olur musunuz
sipariş limiti yoksa süper olur yardımcı olur musunuz
alışveriş yaptığım temsilcilerle görüşmedim önce size danışayım dedim şartları bağlayıcı durumları var mı gibi

canım şartları çok güzel sipariş limiti yok 85 in altında sipariş verirsen kargo parası ödersin ama sana özeldende mesaj atıp anlattım istersen yardımcı olabilirim canım sana bence hemen üye ol kaybetcek hiçbirşeyin yok ama kazancak birçok şeyin var

İkisi de muhteşem parfümler bence. Hatta şöyle söylüyüm. Mesela TOday tmorrow always tta forever birbirini takip eden seri parfümler o serinin en iyisi today. Little white dress de bence black ve red den cok daha iyi. Hem sen temsilci değil misin numunesini satın al. Temsilci değilsen de satın aldığın kişiye söyle sana numune versin.

geçen gün foreverın testerini denedim çok hoşuma gitti indirime girsin ondan da alcam inş:) temsilciyim ben ama little white'ın testeri yoktu bende todayinde aynı şekilde todayı ürün eğitiminde denemiştim ama unuttum nasıl bişey olduğunu birsürü parfüm denemiştim. tester getirtmekle uğraşmayım direk veriyim dedim o yüzden sağol canım verdim zaten sipariş ama todayı göndermemişler stokta yok diye:47:

bugün avon a üye oldum hayırlı olsun:)))).beni üye yapan bayan siparişlerimi telefonla ona vermemi söyledi.avonda işler öylemi yürüyor.sakata gelmeyelim:) ortalık dolandırıcı dolu herşeyden şüphelenir oldum.bilgisi olan cevaplarsa memnun olurum kızlar.........

bugün avon a üye oldum hayırlı olsun:)))).beni üye yapan bayan siparişlerimi telefonla ona vermemi söyledi.avonda işler öylemi yürüyor.sakata gelmeyelim:) ortalık dolandırıcı dolu herşeyden şüphelenir oldum.bilgisi olan cevaplarsa memnun olurum kızlar.........

kendi siparişini kendin veriyorsun.seni üye yaptıklarında telefonona temsilci numaran geliyor.avon sitesine girip şifre oluşturuyorsun ve internetten kendin sipariş veriyorsun.bnde 4-5 aydır üyeyim ve siparişimi hep kendim veriyorum internetten.

katalog 8 yükleyecek kimse yok mu arkadaşlar?k-7 siparişlerimi vereceğim ama vermeden k-8 i görmek istiyorum.elinde olan yüklerse memnun olurum

k 8 bence birilerinin eline gelmiştir niye kimse yüklemiyor çok merak ediyorum hadi birisi yüklesin lütfennnnnnnnnn:53::53::53::53:

k 8 bence birilerinin eline gelmiştir niye kimse yüklemiyor çok merak ediyorum hadi birisi yüklesin lütfennnnnnnnnn:53::53::53::53:

Eminim geçmiştir canım bende çok sitemliyim açıkcası topik amacından çıkıyor gibime geliyor eskisi gibi yardımlaşmanın oldugunu düşünmüyorum. Benim elime geçtgnde hemen yuklemştm. zaten soru sordgumuzda bile cvp alamaz aldık artık. kızıyorum :20:

geçen ay ben yükledim zaten bu ay sipariş vermekte geç kadım hadi burdan bakayım dedim ama yokki yükleyen keşke verseydim geçen cuma

benım sıparıslerım yoldaymıs kargoya verılmıs takıp edıyorum sızı gelırse yarın yuklemeye calısırım arkadaslar

Back
X