benim kargom hala gelmedi ya.. sistemde hala sevkiyata hazırlanıyor diyor :84:
off benimde yaa daha cuma verdim dün gelmesi lazımdı ama hala bekliyorum sevkiyata hazırlanıyoor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim kargom hala gelmedi ya.. sistemde hala sevkiyata hazırlanıyor diyor :84:
off benimde yaa daha cuma verdim dün gelmesi lazımdı ama hala bekliyorum sevkiyata hazırlanıyoor
selam kızlar kolim geldi saç boyasıda geldi hawaiian kokusunu beğendim hafif ferah yaz kokusu yalnız ürünlerimin çoğu akmış nasıl bukadar hırpalamayı becermişler anlamadım bunları iade etsem sorun olurmu bayağı sayısı çok birde bugün sipariş verirsem cumaya yetişirmi Sizce hani yoğunluk varya o yüzden soruyorum?
birde iadeleri kendimiz gönderdiğimizde ücreti nekadar oluyor?
canım ben de anew sipariş etmiştim yaaacildin yağlı ise pervectvear fondöten kullanmanı tavsiye ederim .bu ayda yenilenmiş katalogta .avonun tüm fondötenlerini denedim cildim kuru olmasına rağmen ben altına nemlendirici kullanıyorum vede çok güzel kapatıyor özelliklede yağsız olması nedeniyleyaz ayları için ideal biede onu dene derim
ayy ne güzel... gelse bi kargom görücem ama...kızlar istanbulda avon toplantısında gönüllülerin saçları boyanmış avon boyaları ile ve çok memnun kalmışlar bende fotoğrflardan bayıldm eski hali yeni hali var süper parlıo muhteşem bence kaliteli kutusu ambalajı faalan kolestondan bir fark göremedm gayet iyi kullanım kılavuzuda
ehee:))) rezil filan olmuyosun ayrıca bu senin suçun değil ki... müşterine siparişimi verdim ama temin edilememiş ürün gelmiyor dersin ne olacak sanki? eğer istemiyorsa da gelsin iade edersin:)))benim de kargom bugün geliyo heyoo:)ama gecen ay gönderilemeyen anew in serumu bu ay yine gönderilemiyo.iyice rezil oldum müşterime.ayrıca ind.broşüründen girdiğim chloe bilezik gönderilemiyomuş.e ozaman neden ürünü girdiğimde ok verdi?ilginçsin avon....ama yine de seviyorum seni![]()
ben olsam iade edeirm geçen ay bana kırık göz kalemi gelmişti iade ettim onu ne müşteriye satabiliriz ne kullanabiliriz aslında avon kargolamayı daha dikkatle yapmalı böyle kazaların önüne geçmek için. kırılacak ürünler sarılmalı ama nerdeee ben est den üç ürün almıştım tek tek sarmışlar kolide boş kalan yeri de süngerle doldurmuşlardı bayılmıştım valla....selam kızlar kolim geldi saç boyasıda geldi hawaiian kokusunu beğendim hafif ferah yaz kokusu yalnız ürünlerimin çoğu akmış nasıl bukadar hırpalamayı becermişler anlamadım bunları iade etsem sorun olurmu bayağı sayısı çok birde bugün sipariş verirsem cumaya yetişirmi Sizce hani yoğunluk varya o yüzden soruyorum?
birde iadeleri kendimiz gönderdiğimizde ücreti nekadar oluyor?
benim de kargom bugün geliyo heyoo:)ama gecen ay gönderilemeyen anew in serumu bu ay yine gönderilemiyo.iyice rezil oldum müşterime.ayrıca ind.broşüründen girdiğim chloe bilezik gönderilemiyomuş.e ozaman neden ürünü girdiğimde ok verdi?ilginçsin avon....ama yine de seviyorum seni![]()
kargom gelio kızlar şimdi kargo takipte gördüm daha sisteme düşmemiş.. birde k6 katalogu çıktımı ya ben sipariş vermedim gönderirlermi bana 1 tanecikte olsa![]()
Kızlar, avonun bi mayıs kataloğu, bi de mayıs indirim kataloğu mu var anlamadım ben :44:
Şu an stok problemi var mı?
Bir çoğu tükenmiş indirim broşüründeki ürünlerin spariş girerken yazıyor zaten tükendi diye :/ uyuz oldum sparişlerim vardı daha gecesinde tükenmiş