• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

off benimde yaa daha cuma verdim dün gelmesi lazımdı ama hala bekliyorum sevkiyata hazırlanıyoor

benimde hala sevkiyata hazırlanıyor görünüyor ama kargoya verildi geliyor bugun .. diyecegim o ki eski gelen kargoların birine kargo takibe tıklayın bakın yeni tarihle kargo var mı .. bazen ekrana kargoya verildi diye düşmeyebilior..

benim de kargom bugün geliyo heyoo:)ama gecen ay gönderilemeyen anew in serumu bu ay yine gönderilemiyo.iyice rezil oldum müşterime.ayrıca ind.broşüründen girdiğim chloe bilezik gönderilemiyomuş.e ozaman neden ürünü girdiğimde ok verdi?ilginçsin avon....ama yine de seviyorum seni:54:

selam kızlar kolim geldi saç boyasıda geldi hawaiian kokusunu beğendim hafif ferah yaz kokusu yalnız ürünlerimin çoğu akmış nasıl bukadar hırpalamayı becermişler anlamadım bunları iade etsem sorun olurmu bayağı sayısı çok birde bugün sipariş verirsem cumaya yetişirmi Sizce hani yoğunluk varya o yüzden soruyorum?

birde iadeleri kendimiz gönderdiğimizde ücreti nekadar oluyor?

Son düzenleme:
selam kızlar kolim geldi saç boyasıda geldi hawaiian kokusunu beğendim hafif ferah yaz kokusu yalnız ürünlerimin çoğu akmış nasıl bukadar hırpalamayı becermişler anlamadım bunları iade etsem sorun olurmu bayağı sayısı çok birde bugün sipariş verirsem cumaya yetişirmi Sizce hani yoğunluk varya o yüzden soruyorum?

siparişimi verdim gitti umarım cumaya gelir:9:

arkadaşlar gelen saç boyanın ve tirana çantanın resmini ekledim resimli anlatım sayfasından bakabilirsiniz:)

Son düzenleme:
cildin yağlı ise pervectvear fondöten kullanmanı tavsiye ederim .bu ayda yenilenmiş katalogta .avonun tüm fondötenlerini denedim cildim kuru olmasına rağmen ben altına nemlendirici kullanıyorum vede çok güzel kapatıyor özelliklede yağsız olması nedeniyleyaz ayları için ideal biede onu dene derim
canım ben de anew sipariş etmiştim yaaa:((( anew olmuyo mu cildime? çok kalıcı ürünler kullanmak istemiyorum aslında. perfect wear serisine hiç bakmıyorum bile o nedenle...
kızlar istanbulda avon toplantısında gönüllülerin saçları boyanmış avon boyaları ile ve çok memnun kalmışlar bende fotoğrflardan bayıldm eski hali yeni hali var süper parlıo muhteşem bence kaliteli kutusu ambalajı faalan kolestondan bir fark göremedm gayet iyi kullanım kılavuzuda
ayy ne güzel... gelse bi kargom görücem ama...
benim de kargom bugün geliyo heyoo:)ama gecen ay gönderilemeyen anew in serumu bu ay yine gönderilemiyo.iyice rezil oldum müşterime.ayrıca ind.broşüründen girdiğim chloe bilezik gönderilemiyomuş.e ozaman neden ürünü girdiğimde ok verdi?ilginçsin avon....ama yine de seviyorum seni:54:
ehee:))) rezil filan olmuyosun ayrıca bu senin suçun değil ki... müşterine siparişimi verdim ama temin edilememiş ürün gelmiyor dersin ne olacak sanki? eğer istemiyorsa da gelsin iade edersin:)))
chloe bilezik ne şık duruyor değil mi
benim broşürdne iki ürün geliyo ama soft musk gelmiyo:) ona yetişememişim zaten ben bakarken vakit baya geçtiydi:)

ben olsam iade edeirm geçen ay bana kırık göz kalemi gelmişti iade ettim onu ne müşteriye satabiliriz ne kullanabiliriz aslında avon kargolamayı daha dikkatle yapmalı böyle kazaların önüne geçmek için. kırılacak ürünler sarılmalı ama nerdeee ben est den üç ürün almıştım tek tek sarmışlar kolide boş kalan yeri de süngerle doldurmuşlardı bayılmıştım valla....

selam hanımlarrrrr
:90:

benim de bir kere anewin kaz ayağı bölgesi için ürünü gelmemişti 3 _4 ay sonra anca gelmişti ellerinde kalmayan ürünler olabiliyor bizler nasıl sabırlıysak müşterilerinde o kadar sabırlı olması gerekiyor bence bizlerde önceden müşteriydik ne de olsa :34:

kargom gelio kızlar şimdi kargo takipte gördüm daha sisteme düşmemiş.. birde k6 katalogu çıktımı ya ben sipariş vermedim gönderirlermi bana 1 tanecikte olsa :59:

kızlar garanti int. bankacılığından avon faturamı ödemek istiyorum havale vs nasıl yapıcam? garanti kullanan varsa bana yardımcı olurmu?
:44:

Kızlar, avonun bi mayıs kataloğu, bi de mayıs indirim kataloğu mu var anlamadım ben :44:

Şu an stok problemi var mı?

Kızlar, avonun bi mayıs kataloğu, bi de mayıs indirim kataloğu mu var anlamadım ben :44:

Şu an stok problemi var mı?

şu an avonun kampanya 5 kataloğundan sipariş veriyoruz birde panoramadan canım bu ay evet indirim broşürü var fakat indirim broşüründeki ürünler hemen bittiği için kalmışmıdır onu bilemem

Son düzenleme:
Bir çoğu tükenmiş indirim broşüründeki ürünlerin spariş girerken yazıyor zaten tükendi diye :/ uyuz oldum sparişlerim vardı daha gecesinde tükenmiş

kızlar benim de kargom yola çıkmış ama sayfaya yansımamış önceki kargo takibinden baktım daha buraya gelmemiş ama olsun yolda ya:)

kargom geldı kızlar kampanya altı guzel gıbı

gunes gozlugu var hosuma gıttı alıcam cok guzel bır bıleklık var kelepce gıbı onuda alıcam

ındırımlerde fena degıl

Bir çoğu tükenmiş indirim broşüründeki ürünlerin spariş girerken yazıyor zaten tükendi diye :/ uyuz oldum sparişlerim vardı daha gecesinde tükenmiş

cnm kampanyanın ilk günü 16da hemen sipariş girmen lazım ben hemen girdiğim halde soft musk gelmiyor olsun ben onu fazladan alcaktım merak ettiydim vücut pudrası nasıl bişey die:) bide kampanyanın sonlarına doğru bazen oluyo tükenenler.:68:

Back
X