• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Ya ben eklemeyi düşünmüştüm de eklenmiceni farkettim iptal edip tekrar gireyim siparişi diye düşündüm şimdi de:9: peki iptal nasıl yapılıyor canım yardımcı olabilir misin?

benim gecen ay başıma gelmişti aynısı ilk siparişim olduğundan acemiliğime gelmişti.avonu aradım müşteri temsilcisi hallediyo.en fazla 3 ürün ekleyebiliyosunuz yalnız..bişey sorcam.dün girdiğim siparişler ne zaman faturalanır??

bildiğime cevap vereyim dün girdiğimiz siparişler anca pzt faturalancak salıdan itibaren elimizde olmaya başlar artık inş bi sorun çıkmaz

Merhaba hanımlar =))

Birşey sorucam sizlere, perşembe günü sipariş vermiştim dün geldi aldım. Bu gün aras kargodan avona ait bir kargo geldi şaşırdım. içinde 1 adet katalog, fiyat listesi vs vardı. Avon genelde yurtiçiyle çalışıyor diye biliyorum. bu ikinci kargo neden geldi anlamadım. Başınıza böyle bişi geldimi sizin hiç, nedenini bilen varmı merak ettim.. :44:​

:1: cnm avon artık kataloglarını arasla göndericekmiş geçen kampanyada byle bi haber almıştık sadece ürünler yurtiçiyle gönderilecekmiş yani bi gariplik yok sanırım avon arasla çalışmayı düşünüyor

:1: cnm avon artık kataloglarını arasla göndericekmiş geçen kampanyada byle bi haber almıştık sadece ürünler yurtiçiyle gönderilecekmiş yani bi gariplik yok sanırım avon arasla çalışmayı düşünüyor

ya normal siparişlerlede gelmişti aynı şeyler panorma, 1 katalog ve fiyat listesi, araslada geldi. ondan şaşırdım. Teşekkür ederim bilgi için benim haberim yoktu :27:

sipariş verdiğimiz kataloglar mı arasla geliyor yoksa kendilerimi istemeden gönderiyorlar?

ya normal siparişlerlede gelmişti aynı şeyler panorma, 1 katalog ve fiyat listesi, araslada geldi. ondan şaşırdım. Teşekkür ederim bilgi için benim haberim yoktu :27:
cnm bi ara burda konuşulmuştu bu mevzu hatta yurtiçi daha iyi arasla bazı kargolar bozuluyo kayboluyo kırılıyo falan denmişti ama yurtiçi de bazen iadelerde sorun oluyo diye konuşmuştuk ama üstünden zaman geçti ne zaman konuştuyduk hatırlayamıyorum
sipariş verdiğimiz kataloglar mı arasla geliyor yoksa kendilerimi istemeden gönderiyorlar?

cnm onu ben de tam bilmiyorum ben geçen ay katalog sipariş ettim ama 2 tane sadece, onlar da normal ürünlerle beraber geldi snaırım şimdilik sadece deneme yapıyorlar kimse bu konuyu tam olarak anlamadı ama eminim ilkşah söyledi çünkü avonun böyle bi düşüncesi var arasa geçecek

benim gecen ay başıma gelmişti aynısı ilk siparişim olduğundan acemiliğime gelmişti.avonu aradım müşteri temsilcisi hallediyo.en fazla 3 ürün ekleyebiliyosunuz yalnız..bişey sorcam.dün girdiğim siparişler ne zaman faturalanır??

Yani müşteri hizmetlerini aradığımızda 3 ürüne kadar siparişimize ürün ekleyebiliyoruz değil mi? Of yaa pazartesi okulum açılıyo sabah 7 de evden çıkıyorum müşteri hizmetleri de 7.45 ten itibaren çalışıyomuş sanırım ekleyemicem :14: Yardımlarınız için teşekkürler :75:

arkadaşlar avon sadece çıkış riski olan temsilcilerine katalog yolluyo arasla yani geçen kampanya sipariş vermemiş temsilcilere....onun dışında kargolar normal kataloglar yine yutriçiyle gelip gitcekkk

arkadaşlar avon sadece çıkış riski olan temsilcilerine katalog yolluyo arasla yani geçen kampanya sipariş vermemiş temsilcilere....onun dışında kargolar normal kataloglar yine yutriçiyle gelip gitcekkk

Eğer öyleyse bana yanlışlıkla gelmiş, çünkü ben hiç ara vermedim daha her ay sipariş girişi yapıyorum. bu ay son günlere bırakmıştım belki o yüzden sipariş vermiyceğmi falan düşünüp göndermişlerdi.

cnm bi ara burda konuşulmuştu bu mevzu hatta yurtiçi daha iyi arasla bazı kargolar bozuluyo kayboluyo kırılıyo falan denmişti ama yurtiçi de bazen iadelerde sorun oluyo diye konuşmuştuk ama üstünden zaman geçti ne zaman konuştuyduk hatırlayamıyorum

Bana rast gelmemiş demekki, sürekli giremediğimden siteye. Teşekkür ederim tekrardan

Yani müşteri hizmetlerini aradığımızda 3 ürüne kadar siparişimize ürün ekleyebiliyoruz değil mi? Of yaa pazartesi okulum açılıyo sabah 7 de evden çıkıyorum müşteri hizmetleri de 7.45 ten itibaren çalışıyomuş sanırım ekleyemicem :14: Yardımlarınız için teşekkürler :75:

evet cnm k2de ben yaptım.gayet de iyi ilgileniyolar saolsunlar..umarım sen de kolayca halledersin..bol satışlar:80:

kızlar nevar neyokkkkkkk ben martın ılk haftasından sonra verıcem sıparıs bu ayda gun hedıyesı olmadı olmazmı acaba marttada sız neler yaptınız sıparıs veren vrmı

kızlar nevar neyokkkkkkk ben martın ılk haftasından sonra verıcem sıparıs bu ayda gun hedıyesı olmadı olmazmı acaba marttada sız neler yaptınız sıparıs veren varmı

kızlar artık hayrlısıyla takım öncüsü olacağım bu hafta içi ben takım öncümden çok çektim üyelerime gereken üsteliği yardımı sağlayacam canım çok yandı 4 yıldır avonlayım

Back
X