Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar acil yardım ....
2tane faturamı ödeme sayfasından bankadan çektirdim...ok cari hesap özetinde görünüyor şu kadar çekilmiş diye ama ..ana sayfaya gidince hala şu kadar borç diye görünüyor neden
bi saate kalmaz düşer canım merak etme anında yansımıyo bazen borca için rahat olsun düşerlerr
Hala faturalanmamış siparişlerim OFF Herkes ürün bekliyor. Birde ilk dakikada verdim siparişleri.
evet bende baktım şimdi benimki de faturalanmamışbende ilk siparişçilerdenim.ilk baktığımda sistemem giremedim sanırım faturalanıyor dedim ama şimdi baktım hala faturalanmamış maalesef
ayy paramda düştü hesabımda şükür
avon bana bu ay kıyak geçti
bır 55 boyum canım 48 kılom eey ufakımanladım benim de öyleydi zayıfken C kup kullanıyorum bende.sırtım ince göğüslerim büyüktüama şimdi kilo aldım çokta farketmiyor B de oluyor.senin boyun kaç canım?ufakmısın benim gibi?benimde biran önce kilo vermem gerek
:))))) guldurdun kız benıhaa kızlar rüyamda ne gördüm biliyo musunuzzzzz böylee toplantı gibi bişii var herkes avon temsilcisi elimize k2 kataloğu panoraması felan veriyolarr nasıl etkisinde kaldıysamm panaroma hediyelerini felan iyiceee inceliyorum Allahım yaa iyice psikolojimi bozdu bu avonnnn
kızlar kaç kilosunuz merak ettim
hadi hepimiz kilolarımızı söleyelim...
ben 45
gozun aydın nurdı cım
kızlar kaç kilosunuz merak ettim
hadi hepimiz kilolarımızı söleyelim...
ben 45