- 5 Kasım 2009
- 1.065
- 0
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar tam tahmn ettiğim gibi orflame avon gibi değilmiş biz 75e tamamlamak içn fazla ürün girip iade ediorz ama orf te 100 bp olması şartmış yoksa her şartta kargo ücreti ödeyecksn orflamedede 100 bp toplamak çooook zor 150 tl gibi bi miktara denk gelio oriflame hevesm kırıldı
evet canım bende yeni üye oldum oriflameye...dün üye oldum...1tl oldugu için hiç üye parası veremem çünkü...
cilt bakım ürünlerinin azda olsa bitkisel oldugunu düşünüyorum kendime almak istediğim tek şey cilt bakım ürünleri hoşuma gitti....zaten bi kaybım yok.1 tl üye ücreti...
aynen 1 tl olmasa bende olmayı düşünmezdim
kızlar son katalogta perfect eyeliner indirimde almayı dusunuyorum tafsıye edermısın gorunumu felan nasıl ???
canım cevaplamak isterdim ama bende bu ay denicem bakalım inş güzeldir
inş canım.. bu arada sen temsilci misin yada forumda yeni misin seni yeni gördüm sankii yada ben artık yaşlanıyorum
hmm anladım canım hoşgeldin o zaman aramıza.. bol bol muhabbetlerimize katılırsın bundan sonra inş..çünkü burda hepimizi arkidişizzz
hmm biraz farklı çevren olması lazım doğru.. zevkli iş ama bazen kampanyanın ilk günlerinde hepimiz sinir krizleri geçiriyoruz sağolsun avon biraz ağır kanlı davranıyor bazenn
geçmişi okudum bol bol orıflame üyelik gözüme çarptı
kızlar başlığın amacını aşmışsınız
avon konuşulsa daha iyi olcak yönetim görürse kapatır falan sayfayı
cnm kargo sıfırlama ürünü en ucuz ürünü ve en az kullanılanı koyuolar genelde gidip bi parfm veya krem vs koymuolar en ucuzndan :) örneğin o 3 tllik rujlardan 7 tl veriosn o ruju 7e satamayz katalogta 4 tl onun gibi yani cnm ben 2 yıl yaptım şimdide üye olacağm ama satış içn değil arada bir indrm broşüründen kendime ürün almak içn onun haricnde beni sarmıo pek çünkü avon gibi kafana göre iade yapamıosn ürün hatalı bile olsa kargo ücretini sen ödüosn bu da çok yanlış