ben sana geldı sandımmm evet esss ın gozu aymıssss :))))kızz benim değil esssss 'in gözü aydın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sana geldı sandımmm evet esss ın gozu aymıssss :))))kızz benim değil esssss 'in gözü aydın :)
Bende 45 kuzum
kızlar kaç kilosunuz merak ettim
hadi hepimiz kilolarımızı söleyelim...
ben 45
bır 55 boyum canım 48 kılom eey ufakım
ikiniz birleşince bir ben ediyorsunuz azıcık arta kalıyor
bende dün eft yaptım hala bakiyem düşmemiş
oo ne güzel hepimiz minyonuz sankim :) Hiç yaşlanmıcaz işte:) Hep genç Full genç
evet ya 28 yasındayım hala goren 20 yasındayım felan sanıyor neden bukadar erken cocuk yaptın dıyorlar
evet ya 28 yasındayım hala goren 20 yasındayım felan sanıyor neden bukadar erken cocuk yaptın dıyorlar
bol bol cukulata hamur ısı :))))) sende bana 3 kıloyu nasıl vercegımı soylesene gıtmıyo kaldı sankıayy kızlarr ben kilomdan memnun değilim ama ya
evlenince 52ydim...57yle doğuma girdim 5 kiloaldım sadece
doğumdan sonra her ay kilovermeye başladım ve şuan 45 im belki 44de olmuşumdur...
boyum 1.65 ama bana yakışmadı bu kilo ya yüzük çkötü rengim sarardı...4.5 kilo almak istiyorumm iyi bi tavsiyeniz varmıı
Bende 22 yaşındayım fakat görenler aa liseyemi gidiyorsun diolar:) ilk zamanlar sinirim bozuluyodu fakat şimdi mutluyum
Gözün aydın canım Darısı başımıza inş. Normalde gelmesi gerekir. çünkü benim faturalandık tan sonra ertesi gün evime ulaşıyordu. Senin daha önceki siparişlerinde nasıl oluyordu ki ?faturam işlenmiş qörünüo arkadaşlar
yarn qelir heralde karqom dimi? :26:
faturam işlenmiş qörünüo arkadaşlar
yarn qelir heralde karqom dimi? :26:
bencede yaaaa neler ındırımlı olabılırkı sevgılıler gunundeşimdi siparişi faturalananlar var aramızda bari koliler gelince k2 yi yayınlasalarda kataloga bakıversek:86: Merak ediyorum
bencede yaaaa neler ındırımlı olabılırkı sevgılıler gununde