Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay biran önce k1e qirelim de en qeç p.tesi k2yi qörelimmm
çok merak ediyorumm
aayyy canım ne güzel söylüyosun ama ptesiye yetişceğini hiiç sanmam şimdi gircez siparişleri bugün faturalanmaz zaten en erken ptesi faturalancak aynı gün kargoya verilse ki çok zor hem yıl başı hem kampanya başı en iyi ihtimalle perşembe felan gelir diye düşünüyorum
belli olmaz belki aramıdan bi şanslı çıkar ve buqün siparişi karqolanır hemen inşallah :26:
bendekide umut dünyası işte
maviş true color farın kalıcı mı
hıııııı ne yapsam acaba:26: müşterilerimi uyarayım hayal kırıklığına uğramasınlarmatruşka kalitesiz demişlerdi
ay biran önce k1e qirelim de en qeç p.tesi k2yi qörelimmm
çok merak ediyorumm
hıııııı ne yapsam acaba:26: müşterilerimi uyarayım hayal kırıklığına uğramasınlar
bende bende çok merak ediyorum aslında çokta ümütli değilim inşallah şaşırtır bizi avon
maviş true color farın kalıcı mı
bence müşterilerini uyarmaya gerek yok
herkesin zevki başkadır canım belkide beğenirler
golden lady perfect wear siparişi girimmi ne dersin şeker?birde ıvory çokmu açık diyordun sen:44:
gir cnm al yani ben 2 adet alıyorum ama kesinlikle shell ivory süt gibi yapıyor zaten kapatıcılığı çok yüksek yüzün geyşa gibi olur valla :) bende ivoryde var ama kullanamıyorum sadece çok sıcaklarda göz altı için kullanıyorum ..
arkadaslar bisi sorcam bu indirim brosurunden kacırmayın dediginiz neler var ??
mesla ben o siyah saati alıcam beyaz inciliyide alıcam ama beyazı iade ederim blki bilmiyorum. bi de ikili farlardan alıcam katalogtanda protogo rujdan alıcam dudak parlatıcı rawe alsammı o parlatıcılar nasıl daha kutusunda duran dudak parlatıcım var bilemiyorum birde bu rosie yüzük nasıl güzelmi parmaklarım cok ince size 8 bile biraz bol duruyo tavsye edermisiniz bu ay hiç satısım yok kendime alıcam
mesela bende cam şişedeki calming effect var ivory olandan.ondan dahamı açık rengi birde kapatıcılığı onla kıyaslanırsa hangisi daha kapatıcı canım