kızlar şuan çok mutluyumbenim fotoğrafçılığa ilgim vardır.son zamanlarda da bu konularla ilgili siteleri gezip profesyonel fotoğrafçıların fotoğraflarını inceliyordum.hep bir makinem olsun istiyordum ama en düşüğü bin lira olunca eşime söylememiştim.bugün eşim farketti o siteleri gezerken ve kendisi teklif etti sana alayım dedi ve az öncede siparişi verdik çarşambaya makinem geliyor yazında eğitimini almayı düşünüyorum çok sevindirik oldum valla umarım kullanabilirim o makineleri:18::
baya belli oluor canm,,ne çok koyu bordo gibi,,ne de çok açık bi pembe.ortası yani:)
EBRUcum beni niye sildin faceden seni göremiyorum artık arkadaşlarımda
kızlarrrrr uzun süre kalıcı rujlardan mauve ıce nasıl bi renkkk pembe sanırım ama tatlı bi pembemi belli oluyomu dudaktaa ??:97:
süperr canımmm hayırlı olsun makinan şimdiden :) insanın hobileri ile ugraşması çok hoş:)
gözünaydın canım güzel güzel kareler çekersin inş o makineyle..benim eşimdeçok ilgili fotoğraf ile.. bizde o tarz bi makine istiyoruz ama dediğin gibi en kötüsü bin liradan başlıyo..denk gelirse alcaz bakalım bizde...
ne güzel canım kadınların pek seçmediği bir hobi hepimiz fotoğraf çekmeyi ve çekilmeyi severiz fakat sen profösyonelce yapmak istiyorsun eminim birgün çok güzel sanatsal fotoğraflar çekersin
günaydın arkadaşlar bi sorum olacak ben dün sipariş verdim toplam bakiye 134 yazıyo sipariş takibimde 155tl yazıyor bu nasıl oluyor?
geçen ay bendede oldu o canım.stokta olmayan bir ürün vardır ve faturana yansımamıştır yani eksik ürün gelecektir
sen sipariş girerken zaten yoksa stokta kalmamıştır yazarben yeniyimde hangi ürünler gelmicek nerden görebilirm peki
kızlar şuan çok mutluyumbenim fotoğrafçılığa ilgim vardır.son zamanlarda da bu konularla ilgili siteleri gezip profesyonel fotoğrafçıların fotoğraflarını inceliyordum.hep bir makinem olsun istiyordum ama en düşüğü bin lira olunca eşime söylememiştim.bugün eşim farketti o siteleri gezerken ve kendisi teklif etti sana alayım dedi ve az öncede siparişi verdik çarşambaya makinem geliyor yazında eğitimini almayı düşünüyorum çok sevindirik oldum valla umarım kullanabilirim o makineleri:18::
hayırlı olsun sekerim güzel günlerde kullan bende temizlik yapmaya merak saldı bu aralar 160 sipariş daha toplasaydım elimde sarjlı el süpürgesiyle gezerdim herhaldeama malesef alamadım ya pöff.halbuki lazımdı.
fatura tutarı 69.09 TL ödül tutarı 83.34 TL yazıyor anlamadım ben bunu neden böle yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?