nasılmış numune çantası hiç dikkat etmemiştim aslında.dur bir bakayımben geçen orfilame kataloğunda gördüm onda vardı ama işte nasıl alıcam burda satan yok.aslında bir arkadaş özelden msj atmış üye yapabilirim diye ama işte tanımadığım birine kimlik bilgilerimi vermek tedirgin ediyor yoksa olurdum yani.nasılsa yılda bir kere alışveriş biile yetiyormuş.
bak cnm yeni aldığım diplenir bu hem fiyatı uygun hem güzel rujda avonda arayıpta bulamadığım flormardan aldığım turuncu rujum
resimleri netten aldığım için yazıyorum ruj burda çok canlı çıkmış aslında bu kadar canlı durmuyor yani renk açısından :))
benım deeplınerımda boyle bısey rujda cok seker bır rengı varbak cnm yeni aldığım diplenir bu hem fiyatı uygun hem güzel rujda avonda arayıpta bulamadığım flormardan aldığım turuncu rujum
aa o rujun aynını ben yazın almıştım:) rengi çok tatlı ama hiç kalıcı değiller ya ben kalemde alttan sürüyodum ki biraz rengini korusun diye
Bende hayatımda ılk defa gul kurusu ruj ıstıyorum mat ama parlak degıl genelde ya kırmızı ya da kahve rengı tonları kullanırım
cnm flormar supershine 511 tam olarak bumu seninkide ben dün akşam sürdüm geceye kadar çıkmadı dudağımdan ben birde bunun üzerine avonun trend serisinden olan cafe au layt sürüyorum daha güzel oluyor varsın olsun cnm dayanıksız olsabile ben yanımda sürekli makyaj öçantamı bulunduruyorum dışarda wc lerde tazelerimzaten parfüm şişeside hiç eksik olmaz yanımda her fırsatta tazelerim fıs fıs ismayil gibi
evet top allık var oyle ben ondan kullanıyorum ama o bronz goruntu verıyor bende bılmıyorum baska bu uyelık sayesınde farklı renkler de denıcem ınsallah yavas yavas yıllardır cesaret edemedıgım:)ben de gülkurusu allık istiyorum hep şeftali bronz ve pembe kullandım şimdiye kadar.ama şöyle tatlı çok koyu olmayan bir gülkurusu bulabilirsem almak istiyorum.aslında avonda böyle bir allık gördüm ama nasıl bilmediğimden almadım.kullanan varmı arkadaşlar?birde genellikle birkaç tonu barındıran allıklar daha doğal duruyor ama avonda o şekilde sadece top allık var sanırım.diğerlerinden görmedim ben
tatlım sen anew serisi rujlara bir bak istersen genelde senin o bahsettiğin renk tonlarındaBende hayatımda ılk defa gul kurusu ruj ıstıyorum mat ama parlak degıl genelde ya kırmızı ya da kahve rengı tonları kullanırım
peki ödemesi nasılmış kapıdan ödememi yoksa kredi kartıylamı? iyide sen istanbulda deyilmiydin bende canlı canlı testırlarında deneyipde alsan daha iyi deyilmi insan avondan alışveriş yapa yapa dışarıdaki kozmetiklerde gözü kalıyor özellikle ruju deneyerek alman açısından
kızlar bu deepliner nasıl oluyor sürümü nasıl bildiğiniz makalar varmı eyeliner mi deeplenermi daha iyi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?