- 22 Eylül 2010
- 1.754
- 1
nasıl kilitli canım kutu şeklinde olanlar çok güzel ya içinde ayrı ayrı gözü var kızaklı falan ama çok pahalılar.ben biraz nette falan baktımda büyük boyları 70 lira falan30larada var ama sanırım çok küçükler onlar.aslında daha çok hani ben 2 aylığına falan tatile gidiyorum ya o zaman valizle birlikte götüreceğim bişey istiyorum.çantam için küçüklerden var zaten gerekirse onun içine 1 ruj bir parlatıcı bişeyler atarım yanımda taşırım.ama işte asıl şu kutuları çok istiyorumkeşke gelse ya biz ikinci sınıf insanmıyız da böyle yapıyor bunlar yaasıl onlardan daha da bakımlı ve güzeliz cimrilikte yapmıyoz onlar kadar hayret bişey
evet cnm oval kutu şeklinde eskiler bilir dream life adlı bayan parfümü alana bir maskara ve bir makyaj çantası veriyordu ama şimdi o parfüm kalktı ben bu çantanın içine yazlığa giderken güneş gözlüklerimi koyuyorum hiç birşey olmuyor evet dediğin gibi avon sabit çeşit ve renkler getiriyor buraya biz sabit fikirlimiyiz bizde moderniz satılmaz diye korkuyorlar herhalde