• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Daha hala siparişim faturalanmamış ürün stoğu bekleniyor diyor.
Siparişlerim 93 liralıktı umarım gelmeyen ürün olmaz eğer 85 liranın altına düşerse yandım off avon offf:84:

ayy yaa bende baktım şimdi sevkiyata hazırlanıyomuş faturalamışlar çok güzek..ha kılzar bide bu tüy azaltıcı kullanan varmı,ben aldım kendime k2 de yeni kullanmaya başladım kokusu çok güzel de nasılki etkisi faydalı olursa 3-4 tanede daha alacam hazır indirimdeyken

ayy yaa bende baktım şimdi sevkiyata hazırlanıyomuş faturalamışlar çok güzek..ha kılzar bide bu tüy azaltıcı kullanan varmı,ben aldım kendime k2 de yeni kullanmaya başladım kokusu çok güzel de nasılki etkisi faydalı olursa 3-4 tanede daha alacam hazır indirimdeyken

Ben birkaç senedir kullanıyorum ve memnunum düzenli kullandığım söylenemez ve buna rağmen tüylerde gözle görülür ciddi bir azalma oldu.

kızlar slm bende avon temsilcisiyim uzun süredir burayı izleyici olarak katılıyordum sizleri gördüm dayanamadım üye oldum.kızlar bende baktım siparişlerim faturalanamış indirm broşüründen vermiştim hepsi tam geliyor

kızlar nevar neyokkkkkkk ben martın ılk haftasından sonra verıcem sıparıs bu ayda gun hedıyesı olmadı olmazmı acaba marttada sız neler yaptınız sıparıs veren vrmı
selam cnm iyidir işte ya ne bilyim bikaç aydır gün hediyesi koymuyolarrrr koysalar bu ay da ben alsam ilk hediyem olcak avondan yaaaa hevesleniyorum ama şansım yok ki cnm ben verdim ama sadece broşürden olanları cuma günü verdim bakalım diğerlerini de sonra vereyim diyorum belki sipariş gelir melir belli olmaz bikaç arkdş daha görmedi sanırım katalogu. bi de ben o simpley because lardan eşime de kendime de almıştım panoramada görüp de bayıldık biz bikaç tane alayım diyorum sonra alan olur fiyatı da uygun belki pahalanır daha sonra ne dersiniz?
Merhaba Hanımlar,
İzmir'deyim avona üye olmak istiyorum bana yardımcı olacak biri var mı acaba??
cnm avon.com.tr ye girip temsilci olmak istiyorumu tıkla orda istenen bilgileri doldur sana en yakın temsilci ulaşıyor yapman gerekenleri söylüyor hayırlı olsun şekerim:)
hadi gözünaydın ben o kremleri hep merak ediyorum alsam mı diyorum ama korkuyorum da bi yandan yaaa
kızlar slm bende avon temsilcisiyim uzun süredir burayı izleyici olarak katılıyordum sizleri gördüm dayanamadım üye oldum.kızlar bende baktım siparişlerim faturalanamış indirm broşüründen vermiştim hepsi tam geliyor

hoşgeldin canımmmm burası çok samimim bir ortamdır bi gün bakmasam işim rast gitmez:)

Benimkide faturalanmış kızlaarrr..ilk defa erken faturaladılar.hepsi eksiksiz geliyo.hadi bakalım gelsede yeni kataloğu görsek bir an önce

acaba belli bi sıraya göre mi faturalıyorlar
ben k2nin siparişini de geçen pzt vermiştim onun parasını henüz ödemedim ama günü de gelmedi zaten:) belki tamamen şansadır bilemiyorum cnm
ürünlerim bi gelse de fikrimi beyan etsem:) canna bileklik de istedim bakalım nası bişey?

valla yarın gelirse avonun hızına şok olucam normalde kampanya başında 5 bazen 6 gün geçiyodu kargonun gelmesiii

Back
X