tekrar merhaba canlar
evet sonunda ürünlerime kavuştum
şimdi yorumlarıma geçeyim.kremleri biraz kullanıp yorum yapsam daha doğru olacak sanırım ama avon carein yüz kreminin üstünde koruyucusu varmı normalde kızlar?sanki açılmış ve kullanılmışda azalmış gibi görünüyor.yoksa normalde de tam dolu gelmiyormu bu krem?gelelim makyaj malzemelerime
özellikle perfectwear fondoteni çok beğendim bana göre avonun en iyi fondoteni bu olmalı
anew bile bence daha kötü
bu konuda golden lady teşekkür ederim
onun tavsiyesi ile almıştım gerçekten çok güzel.öyle maske gibide durmuyor gayet doğal ama bir o kadarda bebeksi bir yüzüm oldu
artık pelin karahanın cildide bişeymiymiş diyom yani
özellikle rengine bayıldım nude rengi tam benlik
ne açık ne de koyu geldi en güzel özelliğide yüzümde öyle pembe pembe durmuyor tam rengimi aldı
burda birkaç arkadaşta shell al diye yardımcı olmaya çalışmıştı ama ben son anda yine başıma buyruk takılıp nude yazdım iyiki nude yazmışım.açık tenli sarı saçlı arkadaşlara kesinlikle bu rengi öneririm
onun dışında 3ü 1 arada rujlardan yazmıştım hani indirim broşüründeki.onlarında renkleri çok güzelmiş
özellikle nectar çok çok tatlı oldu şimdi sürdüm aynı renk allığımda vardı onuda sürdüm fondotenimide zemine sürmüştüm zaten süpeeer oldu ya:82:tam lolita gibi doğal ve duru
yalnız ruj kısımları çok küçükmüş
hemen biter diye kullanmıcam kıyamadım yaz için saklıcam artık
perfect nude ruja gelince onu geçen ay istemiştim stokta olmayınca şimdi geldi.pek renk vermiyor ama fena değil.zaten artık avon almıcağım için iade yollamıcam.onuda çok makyaj yapmadığım zamanlar öyle hafif bir ruj olarak kullanırım artık.