canım sen kocaelinde mi oturuyosun
ben çok qeldim oraya...çokta severim oraları
canım sorduğun healty glow farın rengi çok güzel ben kullanıyorum
birde çift taraflı çanta oda var oda kullanışlı çok büyük değil
kızlar satma amaçlı değilde kendime bişeyler alma amaçlı üye olsam avona aylık bi şey ödeme zorunluluğu var mı yada her ay sipariş verme gibi bi zorunluluk var mı?
kızlar satma amaçlı değilde kendime bişeyler alma amaçlı üye olsam avona aylık bi şey ödeme zorunluluğu var mı yada her ay sipariş verme gibi bi zorunluluk var mı?
cnm ilk üye oldugunda 7.5 tl üyelik ücreti var 1 kereye mahsus.ama 3 ayda bir sipariş vermezsen üyeliğin iptal oluyor.siparişin 85 tl ve üzeri olursa kargo ücreti ödemiyorsun ama 85 in altında olursa 8.5 tl kargo ücreti var.
kızlar bu aydamı 85 limit?benim siparişim 78 di sonra geçen ay gelmeyen üründe girince 87 olmuştu.yani o ürün gelmeseydi kargomu verecektim ben:44:
kızlar bu aydamı 85 limit?benim siparişim 78 di sonra geçen ay gelmeyen üründe girince 87 olmuştu.yani o ürün gelmeseydi kargomu verecektim ben:44:
kızlarr ptt cumartesi günleri açık mı ya :S
Ya bende mor hastasıyım 3-4 tane mor kalemim ve 3 tane mor farım ama hala gözüm mor tonlarında, lila tonlarında eğer stokta varsa alayım bari battı balık yan gider o renklerde eksik kalmasın.
Peki bu ikili farların healty glow rengi nasıl bileniniz var mı??
Yine indirim broşüründe yer alan Jillian Dempsey mavi renk göz farı var onu bileniniz var mı?
İndirim broşüründeki takılardan siyah damla şeklinde takı seti güzel mi bir arkadaşım istedi ve güzelse bir de kendime alayım diyorum.
Bir de broşürün 9. sayfasındaki diamondesque solitarie kolye ve küpe nasıl yani katalogta güzel duruyor ama gerçekten şık birşey mi acep??
Ve son olarak indirim broşüründeki sayfa 8. de olan çift taraflı el çantası nasıl şık birşey mi??
arkadaşlar avonun sitesine girilmiyor acaba gün hediyesimi koyuyorlardır koysalarda bir an önce bizde ona göre davransak :)
gün hediyesi koydukların da mesaj geliyo cebe
mrblar kızlar bugun faturamın son ödeme günüydü yoğunluktan bir türlü ödeyemedim son dakikalarda kredi kartından çekeyim dedim son saat 5 te çelilebiliyomuş oda olmadı artık pazartesi kesin ödücem inş. da acaba hemen faiz koyarlarmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?