benm bildiğim avon asla bu kadr pahalı set göndermez banada birkaç kez özür hediyesi geldi ama hep 3-5 tllik şeyler rollon deo falan bak sana borç çıakrmasnlar kuzum dikkat et gerçekten
ben de öyle dedim ama arada kaynadı:)
diğer koli eğer avon 2011 dileği uygulamasına katıldıysanız kazandığınız parfüm olabilir arkadaşlar ben kazandım bond girl gelcek bakalım ama ne zaman gelir bilmiyorum aslında daha önce başka bi siteden lotus kazandıydım ama avon göndermemişti az önce kargoyu da şikayet ettim avona ama mantıklı bi cevap beklemiyorum tabii ki...
ay bugün de zil çalıp duruyo ben kargo bekliyorum ya heyecanlandırcaklar illa ki. kapıcı geldi altınokta körler derneği için satış yapan biri geldi hadi be kargom gel gayrı
bana bond girl yolladılar ama ben face hesabımı kapatmıstım
anlamadım nie yolladıklarını
bide faceden olsa black suede nie yollasınlar ki
diğer arkadaşa black suede nin setini yollamıslar bide
ya harbiden bu avon hiç kazandrmıo benm çevremde herkes gelişine verio bende vermek zorundaym ve hesaplıorum aylık 10.000 tl lik satışım olsa toplam temsilcilermle gelecek prim standart 400 tl (teşvik primleri hariç) kozmetk mağazası açsam 10000 tl satış yapsam bir dünya kâr kalacak valla iş değil bu yaa off offff
delaaa kıyamam ben sana isyan et kız yapmıyom tö lükte temsilcilkte de :):) yapılır mı bu benim arkdsma ya çok ayıp :)
kızlar k1 deki 3lü celebreyi tavsiye ediyormusunuz kalıcımı birde temsilci fiyatını yazarmısınız? birde mascaralarda magnify le super shock arasında kaldım magnifyin fırçası hoşuma gitti ama super shockunkini bilmiorum onun fırçasıda öylemi nasıl birde onun temsilci fiyatını öğrenebilirmiyim tavsiyelerinizi bekliyorum:)
bon girl 007 parfümüm geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiibu avon hediye yolladı mı ciğerime basasım geliyo valla avonu
aman avon canım cicim avon
seni çok sevioz
amma ballısın ebrucum ama vardır bunda bi iş faturalamzlar umuarım :) ya bn bi tane sip girdim ama bna bugün iki ayrı msj geldi kargodan fatura num farklı iki koli anlamdım gitti sitede bi tane fatura gözükyo kargo takibinde 2 koli yoksam bnada mı hediye geliyor söyle kocaman bi fırın falan hahahaha :):):)
5 liramı:44::44:
5 tl mi ne bu numune mi anlamadım ki :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?