AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Arkadaslar merhaba avonla ilgili bir sorundan sebep takim onculugu yapan birisinin yardimina ihtiyacim var varmidir aranizda takim oncusu

yanıtlarımı kırmızı ile belirttim umarım faydalı olur :)
Öncelikle oriflame ve avon ürünlerinde de eşit mesafede yaklaşarak yanıtlamak istediğimi belirtiyorum her iki markanın ürünlerinin de bir çoğunu severek sevmeyerek kullanmış bir kişi oalrak KESİNLİKLE şu saçma fikirden oriflame üyelerinin kurtulmasını öneriyorum :) ORİFLAME ÜRÜNLERİ BİTKİSELDİR. ! böyle bir şey yok oriflame kremleri duş jelleri rujları vs vs bütün ürünlerin içeriğine bakın kimyasalları bolca görürsünüz. zaten katalogada yada başka bi yerde de kendileri bile demiyor biz bitkiseliz diye ama nedense danışmanları bu efsaneyi saçma bi şekilde devam ettiriyor :)
tamamen tarafsız bi gözden yazılmış bi yazı buldum ve aktarmak istiyorum

Merhaba ,

Bu sayfanın açılış amacı katalog ile satış yapan firmaların kıyasıya rekabetine aracılık etmek değil. Bu sayfa avon temsilcisi olan veya olmayı düşünenlerin bilgi paylaşımı yapabilmelerini amaçlıyor.

Kendi adıma 2 firma için insanların bu denli çekişmelerini anlayamıyorum. Bizler tüketiciyiz. Kişisel beğenimize , ihtiyaçlarımıza ve bütçemize uygun ürünleri kullanmaktayız temel olarak.

Bırakın reklamı ticari faaliyet yürüten firmalar yapsın.

Bızım gıbı takım onculerıyle ıletısıme gecebılırsın bı ucret odemıyorsun uyelıgınıde ucret odemeden ıptal edersın yanı 3 ay sıparıs gırmezsen ıptal oılur uyelıgın zaten :)

ucretsız katalogun gelır baska odemen olmaz 95 ı gec yeter mesela uye oldun ılk katalogunu mecbur bız gnderıorz sen daha sonra sıstemden ıstyrsn katalog eger 3 ay sıparıs gırmezsen katalogun gelır ama 3. aydan sora uyelıgın ıptal olr katalog gelmez

Kızlar ben de avon temsilcisiyim.Her türlü soru için bana mesaj atabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…