AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Selam temsilci olmak istıyorum ama ödeme sekillerini Öğrenmek istiyorum yardımcı olacak kimse var mı ????
meraba ben avon temsilcisiyim numaram ... arayabilirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
uzun zamandan sonra nete girince daha yeni farkettim bütün temsilciler için geçerli cnm

kırmızıyla yazılan kısım hatalıdır yanlış bilgi vermiyelim lütfen artık öyle bir sınırlama yok

ayrıca avona ayırdığınız yazıya bakın, birde oriflame e ayırdığınız bölüme bakınız. avonunda kendi içinde prim hesaplamaları ve ayrıcalıkları var. ama görüyorum ki kıyaslama yaparak kişileri oriflame e çekme çabasındasınız bu hiç etik bir davranış değil.kaldıki çoğumuzun elinin altında internet ve bilgisayarları var, araştırmalarını yapsalar emin olun daha fazlasına ulaşabilirler giordani41

Online olarak avon satış temsilcisi oldum fakat ödemeler için kredi kartı istiyor. Fakat ben redi kartı kullanmıyorum banka havalesi ile ödeme yapmak için ne yapmalıyım ?
Akbank atmsinden kartsız havale yapabiliyorsun cnm 3 tl işlem bedeli alıyor yalnız bilgin olsun

Online olarak avon satış temsilcisi oldum fakat ödemeler için kredi kartı istiyor. Fakat ben redi kartı kullanmıyorum banka havalesi ile ödeme yapmak için ne yapmalıyım ?
cnm az önce online kayıt demişsin pardonhızlı geçmişim o bölümü
sitede dikkat ettiysen şöyle bir yazı var;
DİKKAT! Online kayıt olan Temsilcilerimiz, sadece kredi kartlarıyla alışveriş yapabilir! Kredi kartı kullanmıyorsan "Daha Fazla Bilgi İstiyorum" bölümündeki iletişim formunu doldurabilirsin.

Kızlar bende düşünüyorum bi temsilci abla olmamı tavsiye etti arayıp. %25i bize kalıyormuş paranın. Fakat temsilci olunca ücret ödememiz gerekiyor mu?

Kızlar bende düşünüyorum bi temsilci abla olmamı tavsiye etti arayıp. %25i bize kalıyormuş paranın. Fakat temsilci olunca ücret ödememiz gerekiyor mu?
temsilci olunca herhangibir ücret alınmıyor.üyeliğimiz ücretsizdir.20 marta kadar üyeliğiniz tanımlanır ve 95 tllik sipariş verirseniz ultra sexy bayan edt ve indulgence ruj hediyenizi almaya hak kazanırsınız

Nasıl üye olunuyor ve belli bir süresi var mı? Mesela ben bu ay ve önümüzdeki ay için denemek amaçlı üye olmak istiyorum. Kendi siparislerim iki ay icin 100er lira civari zaten. Ama olurda diğer ay musteri bulamazsam nasilt çıkış yapabilirim? Yada çıkış yapman halinde bi ücret öder miyim?

kızlar sırf bunun için uye oldum elinizde avon blue individual var mı cıldırıcamm ya da onun nelerden olustuugunu bilen var mı

Son düzenleme:
avona temsilci olmak isteyen arkadaşlar ücretsiz kayıt olabilirler ve de şuan tablet indirim hediyeli,
kayıt olmak isteyen arkadaşlar ...bu mail adresinden ulaşabilirler
bana ve ben yardımcı olmak isterim hem ben hem siz kazanmış olursunuz

Son düzenleyen: Moderatör:

Üye toplamak , satış yapmak yasaktır. Bu sayfanın amacı bilgi paylaşımı.

Mrb hanımlar avon nisan kataloğu elinde olanlardan perceive soleil, aqua, today bu 3 parfümün fiyatını öğrenebilirmiyim :)

Mrb hanımlar avon nisan kataloğu elinde olanlardan perceive soleil, aqua, today bu 3 parfümün fiyatını öğrenebilirmiyim :)

Canim suan ki katalog 3. Ve bende 4. Ve 5. Var. 5. Katalog 17 nisan 15 mayis arasi today 38.95 aqua ve perceive soleil indirimde degil ve 68 er tl. 4 katalog 20 mart 17 nisan bunda today indirmde dgil perceive soleil 34 tl aqua 34 tl umarim isine yarar : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…