- 3 Ekim 2012
- 369
- 4
- 118
kızlar bikaç sorum olacak müsadenizle, Avona temsilci olmak istiyorum..
internetten kayıt formunu doldurduğumda otomatik bir yöneticiye atayacakmış sanırım.. bazı sitelerde okudum ki üstümüzde olan yönetici bizim adımıza sipariş girebiliyormuş vs. bu tarz bi sorun yaşar mıyım tanımadığım bi yöneticiye atanınca?
ilk kataloğumu o yöneticim mi verecek?
bir ay sipariş girdim geldi ödedim, diğer ay girmedim deyelim takibindeki ayın kataloğu yine de gelecek mi evime?
ödemeler işbankasında açtığımız hesaba mı yapılıyor? kredi kartı ile nasıl oluyor?
95tl altında ise siparişim 9,5 tl kargo bedeli dışında başka bi ödemem oluyor mu?
kızlar bikaç sorum olacak müsadenizle, Avona temsilci olmak istiyorum..
internetten kayıt formunu doldurduğumda otomatik bir yöneticiye atayacakmış sanırım.. bazı sitelerde okudum ki üstümüzde olan yönetici bizim adımıza sipariş girebiliyormuş vs. bu tarz bi sorun yaşar mıyım tanımadığım bi yöneticiye atanınca?
bir ay sipariş girdim geldi ödedim, diğer ay girmedim deyelim takibindeki ayın kataloğu yine de gelecek mi evime?
ödemeler işbankasında açtığımız hesaba mı yapılıyor? kredi kartı ile nasıl oluyor?
95tl altında ise siparişim 9,5 tl kargo bedeli dışında başka bi ödemem oluyor mu?
Bazı liderler yapabiliyor o şekilde. Ödemeyi kredi kartıyla yapabilirsiniz.kızlar bikaç sorum olacak müsadenizle, Avona temsilci olmak istiyorum..
kızlar oriflamede sadece kendi ürünleriniz için bile üye olabiliyorsunuz hiç bi kota zorunluluğu yok .. tek ürünü bile kargo ücretini sıfırlama ürünü ekleyerek alabiliyorsunuz.. hiç sipariş girmesen bile 1 yılda düşüyor danışmanlık
merhaba kızlar bende temsılcı olmak ıstıyorum ama sorularım var cewaplayabılcek olan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?