AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Panaroma kitapçığımda 150 tl alışverişlerinizde açılıp kapanabilen göz kalemi ve rimel hediye yazıyordu ben 150yi geçtim hediyelerim gelmedi neden acaba :/

o hediye ilk temsilci olduğunda ilk siparişinde vermiş oldukları hediye ilk siparişin değil sanırım ondan gelmedi

Bana cvp vermeyecek misiniz arkadaşlar ona göre üye olacağım

Avon ve Dore temsilcisiyim. Size yardımcı olmak isterim tabiki. Temsilci olmak isteyen kişiler hiçbir ücret ödemeden kayıt olabilirler. Temsilci olduktan sonra yöneticiniz katalogda yardımcı olur. 3 ay sipariş vermezseniz üyeliğiniz silinir. Katalog ücretsiz adresinizede gönderilir. Gelmezse yöneticiniz yardımcı olur. TEmsilcilikten ayrılmak isterseniz 3 ay sipariş vermeyin otomatik kaydınız silinir.

Perşembe günü verdiğim sipariş halen daha sevkiyata hazırlanıyor gözüküyor geçen hafta sipariş verip eline ulaşan var mı??

genelde zarar edip bırakıyor en çok satanlar bile bu işi en iyi kuaförler yürütüyor

Merhaba; yakın bir arkadaşım avon satışı yapıyor bende ona destek olmak için netten satış yapıyorum. arkadaşım sen benden çok satıyosun gel seni üye yapalım diyor ama ben emin değilim. yani bunun ona ve bana ne gibi getirileri olacak? ayrıca üyelikten çıkmak istediğimde bir ücret yada borçlanma durumu olur mu? bir çok yerde durduk yere borç çıkartıldığını okudum? kısaca bilgi verirseniz çok sevinirim. tşk ederim.

Avon sitesinden temsilci girişi yaptıktan sonra ; Avondan haberler kısmında fiyat listesi excel formatında mevcut. Basılı fiyat listesi uzun süredir gönderilmiyor.
TEŞEKKÜRLER BEN YENİ BAŞLADIM DAHA SİPARİŞ FALAN VERMEDİM BULDUM GALİBA :)

AVONA YENİ ÜYE OLDUM...GÜZEL SİPARİŞLER ALDIM K14 KATALOĞU BANA İYİ GELDİ ...
TEK SORUNUM TEMSİLCİ NUMARAM İLE KENDİM GİREMİYORUM SÜREKLİ DANIŞMANIMA MESAJ ATIP ONA VERDİRİYORUM
BU DA BENİM İNDİRİMLERDEN VE HEFİYELERDEN YARARLANMAMI ENGELLİYOR
SÜREKLİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ HATTINI ARAYIP DURUYORUM
İNŞALLAH ÇÖZÜMLENECEK

benim satışlarım resmen durdu , sadece yılbaşı kataloğundan güzel sipariş toplayabildim. sınırlı sayıda temsilciye özel kampanya yapıyorlar yaklaşık 6-7 aydır erken sipariş girersem parfüm gönderiyorlar bazen erkek byan parfümü. bu ay celebre göndercekler 2-7 ocak tarihleri arasında k2 den sipariş gireceğim. bende kendi siparişlerimi giriyorum artık, kotayı dolduramadığım içinde 9.5 tl yansıyor , gönderilen parfümün ücreti gibi sayıyorum artık , benim ihtiyaçlarım bir ayda en fazla 35 tl oluyor her ay giriyorum. dha fazla müşteri bulamazsam artık 3 kampanyada 1 kez sipariş gireceğim. üyeliğimin iptal olmasını istemediğim için.. bu arada kampanya 2 sevgililer günü kataloğu cok güzel arkadaşlar özellikle hediye kataloğundaki 2 li kalpli kupa bardaklara bayıldım...

avondan bıktım ben kızlar gerçekten.saömalıklarından bıktım ya sürekli kazıklamasından bıktım

ben ınternet sıtesıne gırıp uye oldum.sanırım satıs temsılcısı olmusum kı eve ıkı aydır katalog gelıyor
ınsallah alısverısyapmak gıbı baglayıcılıgı yoktur

Avonun sitesinden alisveris yapmak istiyorum ama 23 ocak 20 subat katalogunu bulamadim yardiim banaaaaaa

arkadaşlar illa bir üye aracılığıyla mı ürün almak zorundayız.eskiden arkadaşım temsilciydi onun sayesinde alıyordum şimdi bireysel olarak alamaz mıyım?

kızlar oriflamede sadece kendi ürünleriniz için bile üye olabiliyorsunuz hiç bi kota zorunluluğu yok .. tek ürünü bile kargo ücretini sıfırlama ürünü ekleyerek alabiliyorsunuz.. hiç sipariş girmesen bile 1 yılda düşüyor danışmanlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…