Panaroma kitapçığımda 150 tl alışverişlerinizde açılıp kapanabilen göz kalemi ve rimel hediye yazıyordu ben 150yi geçtim hediyelerim gelmedi neden acaba :/
Bana cvp vermeyecek misiniz arkadaşlar ona göre üye olacağım
Valla bende yaklaşık 5 aydır bu işle uğraşıyorum fiyatlarla ilgili bi broşür filan elime ulaşmadıTemsilci fiyatlarına nasıl ulaşabiliriz ?
Valla bende yaklaşık 5 aydır bu işle uğraşıyorum fiyatlarla ilgili bi broşür filan elime ulaşmadı
TEŞEKKÜRLER BEN YENİ BAŞLADIM DAHA SİPARİŞ FALAN VERMEDİM BULDUM GALİBA :)Avon sitesinden temsilci girişi yaptıktan sonra ; Avondan haberler kısmında fiyat listesi excel formatında mevcut. Basılı fiyat listesi uzun süredir gönderilmiyor.
K 1 saat kacta başlayacak bilen var miAvon sitesinden temsilci girişi yaptıktan sonra ; Avondan haberler kısmında fiyat listesi excel formatında mevcut. Basılı fiyat listesi uzun süredir gönderilmiyor.
daha kampanya 2 den alışveriş yapamazsınız şuanda kampanya 1 geçerliAvonun sitesinden alisveris yapmak istiyorum ama 23 ocak 20 subat katalogunu bulamadim yardiim banaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?