AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Merhaba milka84 ; Temsilci giriş bilgileriniz oluştuğuna göre ; Avon satış temsilcisi olmuşsunuz. Her temsilci adres bilgilerine göre bir bölgeye ve o bölgedeki bir Takım Öncüsüne bağlı oluyor. Satış temsilcileri ve Takım Öncüleri de Bölge Satış Sorumlusuna bağlı oluyor.

Gelen mail Takım Öncünüzün bilgilerini içeriyor anladığım kadarıyla. Sipariş girişi ve bilgi edinme amaçlı yardım istediğiniz konularda kendisine ulaşabilirsiniz.

Avon sitesinde Temsilci girişi sonrasında Temsilciye Özel kısmından Bilgilerim e bastığınızda Takım Öncüsü ve Bölge Satış Sorumlusu bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Takım Öncünüze ulaşabilmek için Avon Müşteri Hizmetlerini arayarak güncel telefon bilgisine ulaşabilirsiniz.

cok tesekkur ederım

Selam ben yeni katıldım aranıza bişey danışmak istiyorum..
4 aydır avon üyesiyim bu üçüncü siparişim siparişlerimi takım yıldızına veriyorum sanırım haliyle hediyeler onlara gidiyor bugün bana böyle bi mesaj geldi

Sana ozel indirim ve firsatlari kacirdiginin farkinda misin? Yoneticin yerine siparisini avon.com.trden kendin ver, firsatlari kacirma. Ustelik cok kolay, hemen
Site üzerinden sipariş vermek istiyorum temsilci mi olmam gerekli bunun için?
S.O.S please

merhaba hanımlar bu avonun süpershock gel eyeliner kalemi varya onu kullananlardan rica ediyorum nasıl açılıyor bu kalem. çevirmeli değil sanırım yani denedim ama çevrilmiyor. kalemtraşlada olmazki çok yumuşak. acil yardımlarınızı bekliyorum ona göre yeni dergiden sipariş vericem

Merhaba avon temsilcilerine bir iki önemli sorum olacak.. yeni başlayacaklar için soruyorum..

1. temsilci olmak için herhangi bir ücret ödeniyor mu ?
2. temsilci olduktan sonra her ay kataloglar ücretli mi geliyor ?
3. Her ay belli bir sipariş verme zorunluluğu var mı ?
4. Temsilcilikten istediğimiz zaman herhangi bir koşul olmadan ayrılabiliyor muyuz ?

Şimdiden teşekkür ederim.

Kalemi çevirmeyeceksiniz yukarı aşağı bastırnca açılıyo uçlu kalemin ucunu açarken arkadan bastırılıyo buda kalemin üst tarafından tutulup bastırılıyo

Kalemi çevirmeyeceksiniz yukarı aşağı bastırnca açılıyo uçlu kalemin ucunu açarken arkadan bastırılıyo buda kalemin üst tarafından tutulup bastırılıyo

hımm anladım teşekkür ederim eve gidince denerim.
ne antin kuntin işler yapmışlar :) sanırsın uzay mekiği.

Panaroma kitapçığımda 150 tl alışverişlerinizde açılıp kapanabilen göz kalemi ve rimel hediye yazıyordu ben 150yi geçtim hediyelerim gelmedi neden acaba :/

Bilmem bende sipariş etmiştim ordan biliyorum . Bakalım daha neler çıkacak

hergün yeni birşeyler çıkarıyorlar. benim gibiler için kullanma talimatı yazmaları lazım
kalemi evirdim çevirdim dedim bune :)

Üç ay sipariş vermeyince üyelik iptal olur kataloglar ücretli ve üyelik içinde 1tl filan ödeme vardı sanırım zaten sipariş verince ödeme işbanka yapılıyor orda ekstradan 5-6tl filan alıyorlar :)

hergün yeni birşeyler çıkarıyorlar. benim gibiler için kullanma talimatı yazmaları lazım
kalemi evirdim çevirdim dedim bune :)
:) evet kullanma talimatı yazılması gerekli aslında çünkü bazı müşteriler ilk defa deneme amacıyla sipariş veriyorlar dolayısıyla talimat olmayınca şaşırabiliyorlar

:) evet kullanma talimatı yazılması gerekli aslında çünkü bazı müşteriler ilk defa deneme amacıyla sipariş veriyorlar dolayısıyla talimat olmayınca şaşırabiliyorlar
işte o benim.. deneme amaçlı aldık. memnuniyette var ama uc bitince böle kaldık
saolasın valla yardımcı olmasan kalemin başına neler gelcek ti bir bilsen
farklı bir sitede - kalemin ucu yumuşak olduğu için buzdolabında bekletilip sonra kalemtraşla açılcak yazmışlar.

Panaroma kitapçığımda 150 tl alışverişlerinizde açılıp kapanabilen göz kalemi ve rimel hediye yazıyordu ben 150yi geçtim hediyelerim gelmedi neden acaba :/

faturadaki ürünlerin en alt kısmında gönderilemeyen ürünler yazar. orda senin kalem ve rimel yazıyor mu onu kontrol et. eğer yazıyorsa stok yetersizdir bidahaki siparişinde gelir, yazmıyorsa avonu ara.
birkeresinde benim hediyem 3, siparişimden sonra yollamışlardı

Üç ay sipariş vermeyince üyelik iptal olur kataloglar ücretli ve üyelik içinde 1tl filan ödeme vardı sanırım zaten sipariş verince ödeme işbanka yapılıyor orda ekstradan 5-6tl filan alıyorlar :)

iş bankasına 3 tane fatura verirsen talimatlı ozaman yıllık ücret falan ödemiyorsun bankaya.
5-6 lirada yok ekstradan.

Bana cvp vermeyecek misiniz arkadaşlar ona göre üye olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…