- 16 Haziran 2011
- 14.978
- 63.349
- 798
hnmlar bırkac parca ıstedıgım urun vardı ve avonun kendı ınternet sıtesınde kayıt oldum ama sanırım yanlıs yere kayıt oldum.satıs temsılcısı oldum .temsılcı gırısı kısmında sıfremle gırıs yapıyorum.bana maılıme su kısı sızın takım oncunuz gıbısınden bırhanımın adı ve telefonu var ama onu da acan yok.
ben urun almak ıstedım dıye uye oldum.su an benı baglayan bır durum var mı?satıs yapanlardan olmak ıstemedım ben ama sanırım temsılcı oldum.baglayıcılıgı nedır?orda kullanım sartları vs kabul ettıgımden dolayı korktum acıkcası..cok eskıden annemde yapardı ve astarı yuzunden pahalı deyıp bırakmıstı.
lutfen avon la ılgılenen bayanlar yardımcı olsunlar..temsılcı mı oldum ben sımdı
fakat temsılcı olmussam neden bırbaskasının cep telı ve ısmı soyısmını ıceren bır maıl geldı.temsılcınıze ulasın yazıyordu altnda da ..yanlız bu numarayı aradıgımda boyle bır numara olmadıgı ıcın sasırmıstım
cok tesekkur ederımMerhabamilka84 ; Temsilci giriş bilgileriniz oluştuğuna göre ; Avon satış temsilcisi olmuşsunuz. Her temsilci adres bilgilerine göre bir bölgeye ve o bölgedeki bir Takım Öncüsüne bağlı oluyor. Satış temsilcileri ve Takım Öncüleri de Bölge Satış Sorumlusuna bağlı oluyor.
Gelen mail Takım Öncünüzün bilgilerini içeriyor anladığım kadarıyla. Sipariş girişi ve bilgi edinme amaçlı yardım istediğiniz konularda kendisine ulaşabilirsiniz.
Avon sitesinde Temsilci girişi sonrasında Temsilciye Özel kısmından Bilgilerim e bastığınızda Takım Öncüsü ve Bölge Satış Sorumlusu bilgilerine ulaşabilirsiniz.
Takım Öncünüze ulaşabilmek için Avon Müşteri Hizmetlerini arayarak güncel telefon bilgisine ulaşabilirsiniz.
Selam ben yeni katıldım aranıza bişey danışmak istiyorum..Avon Temsilciliği Hakkında
Avon Satış Temsilcisi olmak için 18 yaşını doldurmuş olmak gerekmektedir.
Avon Temsilcisi olmanın yararları nelerdir?
- Kendiniz için yepyeni bir sosyal çevre oluşturabilir ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz.
- Avon Temsilcisi olduğunuz zaman, kendi kozmetik ihtiyaçlarınızı da indirimli fiyatlardan satın alabilirsiniz.
- Dünyanın bir numaralı kozmetik firmasında çalışmanın verdiği güveni yaşarsınız.
- Avon size ilerlemeniz için her zaman yeni fırsatlar sunar.
- Makyaj ve cilt bakımı konusunda bilgilerinizi artırmanızı sağlar.
- Çalışmak istediğiniz saatleri kendiniz belirleyebilirsiniz.
Avon Temsilcisi olmanın sorumlulukları nelerdir? -
Müşterilerinize düzenli hizmet vermenizi,
- Ürünleri müşterilerinize zamanında ulaştırmanızı,
- Her kampanya düzenli olarak sipariş vermenizi,
- Müşteri sayınızı düzenli olarak artırmanızı,
- Fatura ödemelerinizi zamanında yapmanızı bekliyoruz.
Ne kadar kazanabilirim?
Bu tamamen size bağlı. Yıl boyunca 4 haftada bir değişen kampanyalarda yeni satışa sunulan ürünler ve inanılmaz promosyonlar, satış yapmanızı kolaylaştırır. Temsilcilerimiz Avon ürünlerini %33 kar marjı ile satarlar. Avon'dan alacağınız eğitimler sayesinde satış becerinizi ve kazancınızı artırabilirsiniz.
Temsilci Olmak İçin Avonun Resmi İnternet Sitesinden Temsilcilik Başvurusunda Bulunabilirsiniz
AVON TEMSİLCİSİ OLAN VEYA OLMAYI DÜŞÜNEN HER KULLANICI İLE FİKİR VE BİLGİ PAYLAŞIMINDA BULUNABİLİR BU BAŞLIK ALTINDA
VE LÜTFEN TÜM KULLANICILARIN KURALLARA UYGUN ŞEKİLDE FİKİR VE BİLGİ PAYLAŞIMINDA BULUNMASINI ÇOK RİCA EDİYORUM
Bana da gelmiyor :-/Kızlar bir kaç aydir fiyat listesi gonderilmiyor bana neden acaba biliyomusunuz
Kızlar bir kaç aydir fiyat listesi gonderilmiyor bana neden acaba biliyomusunuz
merhaba hanımlar bu avonun süpershock gel eyeliner kalemi varya onu kullananlardan rica ediyorum nasıl açılıyor bu kalem. çevirmeli değil sanırım yani denedim ama çevrilmiyor. kalemtraşlada olmazki çok yumuşak. acil yardımlarınızı bekliyorum ona göre yeni dergiden sipariş vericem
Kalemi çevirmeyeceksiniz yukarı aşağı bastırnca açılıyo uçlu kalemin ucunu açarken arkadan bastırılıyo buda kalemin üst tarafından tutulup bastırılıyo
Panaroma kitapçığımda 150 tl alışverişlerinizde açılıp kapanabilen göz kalemi ve rimel hediye yazıyordu ben 150yi geçtim hediyelerim gelmedi neden acaba :/merhaba şuan ellerinde olmadığı için gönderilmemiş ürün olarak yazılmıştır daha önce banada aynısı oldu bir dahaki kampanyada geldi senin saatin de gelecektir diye tahmin ediyorum ayrıntılı bilgiyi takım öncünden de alabilirsin aksi bir durum olursa bir dahaki siparişinde iade edersin hayırlı satışlar dilerim :)
hımm anladım teşekkür ederim eve gidince denerim.
ne antin kuntin işler yapmışlar :) sanırsın uzay mekiği.
Bilmem bende sipariş etmiştim ordan biliyorum . Bakalım daha neler çıkacak
Üç ay sipariş vermeyince üyelik iptal olur kataloglar ücretli ve üyelik içinde 1tl filan ödeme vardı sanırım zaten sipariş verince ödeme işbanka yapılıyor orda ekstradan 5-6tl filan alıyorlar :)Arkadaşlar avona üye olmayı düşünüyorum fakat bazı konularda bilgi almak istiyorum avon kataloğu ücretli mi aylık doldurmamız gereken bir kota varmı ve istediğimiz zaman üyeliği iptal edebiliyormuyuz ?yardımcı olursanız sevinirim
:) evet kullanma talimatı yazılması gerekli aslında çünkü bazı müşteriler ilk defa deneme amacıyla sipariş veriyorlar dolayısıyla talimat olmayınca şaşırabiliyorlarhergün yeni birşeyler çıkarıyorlar. benim gibiler için kullanma talimatı yazmaları lazım
kalemi evirdim çevirdim dedim bune :)
:) evet kullanma talimatı yazılması gerekli aslında çünkü bazı müşteriler ilk defa deneme amacıyla sipariş veriyorlar dolayısıyla talimat olmayınca şaşırabiliyorlar
Panaroma kitapçığımda 150 tl alışverişlerinizde açılıp kapanabilen göz kalemi ve rimel hediye yazıyordu ben 150yi geçtim hediyelerim gelmedi neden acaba :/
Üç ay sipariş vermeyince üyelik iptal olur kataloglar ücretli ve üyelik içinde 1tl filan ödeme vardı sanırım zaten sipariş verince ödeme işbanka yapılıyor orda ekstradan 5-6tl filan alıyorlar :)
Bana cvp vermeyecek misiniz arkadaşlar ona göre üye olacağımMerhaba avon temsilcilerine bir iki önemli sorum olacak.. yeni başlayacaklar için soruyorum..
1. temsilci olmak için herhangi bir ücret ödeniyor mu ?
2. temsilci olduktan sonra her ay kataloglar ücretli mi geliyor ?
3. Her ay belli bir sipariş verme zorunluluğu var mı ?
4. Temsilcilikten istediğimiz zaman herhangi bir koşul olmadan ayrılabiliyor muyuz ?
Şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?