awonun bu ay 100 tl alışweriş yapana hediye olarak gönderdiği güneş gözlüğü we plaj çantası geldi. gözlüğü daha önceden almıştım amaaa plaj çantasına bayıııllldıııımmmm.
k8 elinizdeyse yayımlayabilir misiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
awonun bu ay 100 tl alışweriş yapana hediye olarak gönderdiği güneş gözlüğü we plaj çantası geldi. gözlüğü daha önceden almıştım amaaa plaj çantasına bayıııllldıııımmmm.
Kızlar k8de sıpariş vermeyi duşunmuyorum panaroma ve k9 ne zamana geçer elime bi bilgınız var mı kargoyla mı gelir
k8 elinizdeyse yayımlayabilir misiniz.
temmuzun 7-8i gibi gelir.
her ay 1 tanede bedava yolluyolar siparişinle daha fazla istersen parasıyla alıyosun...
sipariş vermediğin ay da kayıtlı adresine 1 tane katalog ve panaroma kataloğu geliyor...
elimde k8 kataloğu war ama cep telefonundan bağlanıyorum internete. göndermesi çok sıkıntılı olur.
tesekkur ederim. guzel tatillerde kullanın cantanızı:)
arkadaşlar avon markası hangi ülkennin malı????
evet k9u paylaşabilir mi elinde olan varsa
arkadaşlar kampanya 9 dan sipariş bile girdim kendime 50 tl lik . avonda temsilci girişi yapın sipariş girişi dediniz mi kampanya 9 çıkıyor ordan katalog var ona tıkladınız mı katalog açılıyor merak edenler bakabilir. kampanya 8 den hiç girmedim alacaklarım kampanya 9 daydı
arkadaşlar kampanya 9 dan sipariş bile girdim kendime 50 tl lik . avonda temsilci girişi yapın sipariş girişi dediniz mi kampanya 9 çıkıyor ordan katalog var ona tıkladınız mı katalog açılıyor merak edenler bakabilir. kampanya 8 den hiç girmedim alacaklarım kampanya 9 daydı
Bende anlamadım önce telefonuma mesaj geldi k9dan erken sipariş girin diye 11-15 Temmuz'da diye erkek parfümü kazandım hediyeniz 31 Temmuz'da faturalanacak yazıyordu bende kataloğu inceledim ihtiyacım olanlardan sipariş girdim ama sanırım 25 Temmuz'da falan işleme alacaklar beklemede çünkü şuan siparişim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba, Avon size torpil geçmiş anlaşılan bana öyle bir mesaj gelmedi
K9 için sitenin heryerini inceledim, tarif ettiğiniz yere de baktım, tek alternatif görünüyor bende sadece K8 var
Buarada erkek parfümünü nasıl kazandınız?
önce avondan mesaj geldi kampanya 9 dan 11-15 temmuz arasnda erken sipariş verin elite gentleman parfüm kazanın diye. sonra siteye girdim 2 seçenek cıktı önüme sipariş girişine tıklayınca k8 ve k9 diye k 9 a tıkladım baktım katalog da var inceledim girdim yani bende şaşırdım hatta takım öncüme sordum kampanya 8 geçerli diye mesaj yazmış bana ama dedim ben kampanya 9 dan girdim sanırım bu bana özeldi
Hakikaten size özelmiş galiba bana mesajlar geliyor avondan ama böyle bişi gelmedi.. ne yapalım alıştık avonun ayrımcılıklarına, wallahi temsilci ayrımcılığı yapıyorlar hehe
buarada k9 nasıl? neler indirimde?