AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Arkadaşlar bana katolog 3 teki tomorrow un geliş fiyatını yazabilirmisiniz rica etsem getirten yada bilen varsa?Elimdekileri satıcam da özeldende olur farkaetmez.

Son düzenleme:
Kızlar yeni katolog eline ulaşan var mi acaba ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 200 tl lik sipariş verdim ama hediyelerden alamıycam sanırım avon haberlerinde 200 tl ye 28 marta kadar hediye falan yazıyordu kaçırdım mı şimdi

Arkadaslar k5katalogunundan erken siparis verirsem parfum kazancam ama katalog yokki elimde bakayim eline gecen varsa rica etsem yukleyebilirmi

şiparişlerim geldi 206 tl lik sipariş vermiştim ev botum gelmemiş 197 tl ödenecek tutar diyor geçen ay da kolye siparişim siparişinizle en kısa sürede göndirelecekti diyordu ama yine gönderilmemiş bu seferde ev botu için aynı diyor yine gönderilmeyecek mi off

Evet lutfen biri yukleyebilir mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizlar merhaba. benim asamadigim bir sorunum var.

temsilci numarami kaybettim.

sorun icin avon'un tum numaralarini aradim. sorunu asamiyorum.

musteri olayim bari dedim balikesir'de avoncu bulamiyorum.

bu ayki ve sonraki katalogdan alacaklarim var.

cok mutsuzum ((

yardim edin (

kızlar merhabalar. ben bu ay bb ya da cc krem sipariş vermek istiyorum ama karma bir cilt yapım var. anew serisini kuru ve normal ciltler için uygun olduğunu söylemişlerdi. sizce bana olur mu? yoksa bb mi tavsiye edersiniz? bu konuda deneyimi olan var mı?

canım benimde karma cildim var solutıons bb kremini kullanmışım çok memnun kaldım sivilcede yapmadı kapaıcılığı da iyi kokusu da çok güzel bir dene istersen memnun kalacağını düşünüyorum

Kızlar ben bu sabah PTT'den faturamı yatırdım ama sitede hala bakiyeli görünüyorum. Para henüz hesaba geçmediği için mi böyle yoksa PTT'de mi bir sorun var?

kızlar katalogtaki martina çantadan alan varsa fotoğraf ekleyebilir mi almak istiyorumda kararsız kaldım :44:

Kızlar ben bu sabah PTT'den faturamı yatırdım ama sitede hala bakiyeli görünüyorum. Para henüz hesaba geçmediği için mi böyle yoksa PTT'de mi bir sorun var?

tatlım hafta sonu yatirdysa calismadiklari için dusmez ama pazartesi sabah bakiyenden dusurulur .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son siparisime 13 lira ürün disi bedel eklenmis bunlarin kargo fiyati disinda neler oldugunu bilen var mi? Cok sinir oldum siparisimi iptal edicem sirf bu yuzden sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…