çok teşekkür ederim cvpların için
kızlar düşünüyorum ama henüz karar vermedim.... şöyle aklımda ki sorulara iyice tatmin olabileceğim cevaplar verebilecek olan var mı? :44:
hanımlar katalog 4den bana bir parfüm önerebilir misinizz
daimi kokum incandessence ama çok sıkıldım alternatif arıyorum
nasıl bir koku
Süper...
Kadınsı ve kalıcı. İlk sıkıldığında hoş değil ama açılınca çok hoş. Aylardır onu kullanıyorum :)
çok teşekkür ederm bakacağım mutlaka.erkek arkadaşmda bende kolay kolay koku begenemiyoruz :) bir tek incandessenceyi kullanabıldm uzun süre.umarm buda öyle olur.
peki instinct nasıl ?
Nişanlım tresellanın müptelası :)) o dediğin parfümü bilmiyorum kullanmadım ama avonun sitiyraş diye bi parfümü var oda çok güzel. Yazılışını bilmediğim için okunuşunu yazdım
hanımlar katalog 4den bana bir parfüm önerebilir misinizz
daimi kokum incandessence ama çok sıkıldım alternatif arıyorum
canım ben geçen ay rare diamonds almıştım kokusu çok güzel..tavsiye ederim.k4 kataloğunda 70.sayfada..
city rush sanırım dediğin
nasıl bir kokusu var canım
hafif mi agır mı çiçeksi mi şekerli mi
21 martta başlayan katalogun siparişlerini bugun girecektim fakat fırsat broşüründeki kalem farın ürünün stoğu tükenmiştir diyor siparişe giremiyorum daha yeni başlayan kampanyada nasıl bitti hemen anlamadım yardımcı olur musunuz? :44:
Canim firsat brosurunden bir sey almak istiyorsan basladği anda sisteme grmen mekbuldur aki taktirde biter :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?