AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kızlar ben avon temsilcisiyim.Ödemelerimi gişelerden yapıyorum ve akbanktan 3tl havale ücreti aldılar.Eskiden 2 tl alıyorlardı.Öğrenciyim ve kampanyalarda 2 kez sipariş verdiğim oluyor.Takdir edersiniz ki öğrencilikte para sıkıntı olabiliyor.Acaba başka bankalar ne kadar alıyor?Bilginiz var mı

Selamlar kızlar daha bu hafta üye oldum... Sipariş verdim...Ama limiti aştığımdan kredi kontrole takılmış.İptal edip düşürme gerek azcıl Ama iptal edemiyorum.

[TD="class: error"]Üzgünüz İşleminiz gerçekleştirilemedi, Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.[/TD]
diyor...Var mı böyle bir sorunla karşılaşan?

canım 0212 473 11 11 müşteri hizmetlerini ara oraya durumu izah ederseniz size yardımcı olacaklardır.

Merhaba. İçinizde avon üyeliğini iptal eden var mı? 3 kampanya boyunca almazsak düşermiş diye internette okudum.

Son düzenleme:
Merhaba. İçinizde avon üyeliğini iptal eden var mı? 3 kampanya boyunca almazsak düşermiş diye internette okudum.

evet canım benim üyeliğim iptal oldu kargo gelmiyor en sonda temsilcim bir adet ürün bile almazsan üyeliğin iptal olacak 3 ayın doldu dedi bende hiç sipariş vermedim . Artık avon ürünlerinden pek verim alamıyorum

canım banka kartın varsa havalede 1.05 gibi bir ücret alıyor internet bankacılığı veyatta banka kartına avon için otamatik ödeme yapabiliyorsun onlr zamanında kendileri çekiyorlar.

canım sipariş verdikten sonra sana gelen kağıtlarda göreceksin ödeme tarihini 2 hafta gibi bir süresi var istersen havaleylede ödeyebilirsin bankayada yatırabiliyorsun . Banka kartın varsa kendin internet bankacılığıyla ödemede yapabilirsin ..

Kizlad acil yardiminiza ihtiyacim var bana gelen faturanin iki suretiylede iade gonderdim simdi tekrar iadem cikti nasil gonderebilirim bilgiai olan varmi

canım sana gelen ortası makasla kesilecek olan kağıdın ikisini birden mi tek iadeyle gönderdin bir tanesi yeterliydi ikisini göndermeseydin keşke . Böyle zamanlarda acele etme iade zamanı kısa değil çünkü .

Maalesef alamıyorsun canım . o tutarı geçtiğinde puan toplamaya başlayabilirsinn

evet ben de bu yüzden bırakmayı düşünüyorum bazı ürünlere karşı alerjik durumum oldu mecburen bırakıcam

evet ben de bu yüzden bırakmayı düşünüyorum bazı ürünlere karşı alerjik durumum oldu mecburen bırakıcam

Cildimiz onemli hele ki benim gibi akneli ve yagli cildin varsa artik iyi urunler kullanmaya calsyrm : )

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar ben avon temsilcisi olmak istiyorum.bu avon sitesinden başvuruyu yapınca nasıl oluck.beni arıyacaklar mı maille mi bilgi verilcek acaba

kızlar ben avon temsilcisi olmak istiyorum.bu avon sitesinden başvuruyu yapınca nasıl oluck.beni arıyacaklar mı maille mi bilgi verilcek acaba

Hemen en yakindaki temsilciyle iletisimini sagliyorlar canim ararlar yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
teşekkür ederim.bide bi sorum daha var peki beni yönlendircekleri kişi ile sürekli bir irtibat kurcak mıyım yoksa sadece ilk kayıt için mi görüşcez

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…