Selamlar kızlar daha bu hafta üye oldum... Sipariş verdim...Ama limiti aştığımdan kredi kontrole takılmış.İptal edip düşürme gerek azcıl Ama iptal edemiyorum.diyor...Var mı böyle bir sorunla karşılaşan?
[TD="class: error"]Üzgünüz İşleminiz gerçekleştirilemedi, Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.[/TD]
Merhaba. İçinizde avon üyeliğini iptal eden var mı? 3 kampanya boyunca almazsak düşermiş diye internette okudum.
Kızlar ben avon temsilcisiyim.Ödemelerimi gişelerden yapıyorum ve akbanktan 3tl havale ücreti aldılar.Eskiden 2 tl alıyorlardı.Öğrenciyim ve kampanyalarda 2 kez sipariş verdiğim oluyor.Takdir edersiniz ki öğrencilikte para sıkıntı olabiliyor.Acaba başka bankalar ne kadar alıyor?Bilginiz var mı
Merhaba ben yeni temsilcisi oldum. şubat kataloğundan sipariş vermeyi düşünüyorum da. Sipariş verdikten sonra mi ödeme yapicam ödeme nasıl yapabilirim mesela kredi kartı kullanmıyorum başka bir alternatif var mi ödeme için?
Kizlad acil yardiminiza ihtiyacim var bana gelen faturanin iki suretiylede iade gonderdim simdi tekrar iadem cikti nasil gonderebilirim bilgiai olan varmi
kızlarrr sorularıma bir bakarmısınız? Şimdi ben avon clup üyesi değilim 5000lik satış yapanlar oluyormuş sanırım... Bunun dışında ben normal temsilci olarak puan toplayıp hediye alamıyormuyum? ve puanlarımı eğer varsa tabi nerden göreceğimm?
evet canım benim üyeliğim iptal oldu kargo gelmiyor en sonda temsilcim bir adet ürün bile almazsan üyeliğin iptal olacak 3 ayın doldu dedi bende hiç sipariş vermedim . Artık avon ürünlerinden pekverim alamıyorum
evet ben de bu yüzden bırakmayı düşünüyorumbazı ürünlere karşı alerjik durumum oldu mecburen bırakıcam
kızlar ben avon temsilcisi olmak istiyorum.bu avon sitesinden başvuruyu yapınca nasıl oluck.beni arıyacaklar mı maille mi bilgi verilcek acaba
teşekkür ederim.bide bi sorum daha var peki beni yönlendircekleri kişi ile sürekli bir irtibat kurcak mıyım yoksa sadece ilk kayıt için mi
Hayir tatlim yeni oldugun icin bir takim seyleri bilmedigin icin sorma geregi duycaksin hatta o seni aryip tek tek anlticak umarim ilgili bir temsilciye denk gelirsinde skilmadan zevkle ogretr sana sayet benm temslcm bana nasil dyndi bilemiyorummm sabirli bayan cikti hic br sey blmedgim icin surekli irtibattaydim .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?