AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

sipariş verdikten sonra ödeme yapıyorsunuz.avonun sitesinde ödeme secenekleri var,nasıl yapıldığı oradan bakabilirsiniz.

Kizlad acil yardiminiza ihtiyacim var bana gelen faturanin iki suretiylede iade gonderdim simdi tekrar iadem cikti nasil gonderebilirim bilgiai olan varmi

Kizlad acil yardiminiza ihtiyacim var bana gelen faturanin iki suretiylede iade gonderdim simdi tekrar iadem cikti nasil gonderebilirim bilgiai olan varmi

merhaba, en iyisi Avon'a sitesinden mesaj gönder veya telefon ile sor istersen. en sağlıklı cevabı onlar verirler.

avon advance techniques saç kremlerinden durulanan var mı acaba ?

Çoğu öyle durulanan cins zaten. Ambalaj üzerinde sadece "conditioner" yazıyorsa, veya katalogda "saç kremi" yazıyorsa, genellikle durulanan cinstir. Ürünlerin ambalajlarının arka etiketlerinde de kullanım talimatı oluyor ayrıca. Ama emin olamıyorsan tabii en sağlıklısı almadan önce temsilcine veya Avona danışmak olacaktır.

teşekkür ederim

bir şey merak ediyorum temsilciler takım öncüsü olmak istediklerinde kendilerine bağlı olacak temsilcileri kendileri mi bulmak zorundalar?
yoksa ben takım öncüsü olmak istiyorum dediğimizde bize bölgedeki temsilcilerden veriyorlar mı?
merak ettiğim şey kısaca şu takım öncüsü olmak için illa kendimiz mi temsilci bulmalıyız

kızlar oriflame yeni temsilcilere hoşgeldin paketi ve sipariş verince hediyeler gönderiyor.. avonda bu var mı yoksa sadece üyelerine özel indirimlerden mi yararlanıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…