Kızlarr faturamda gönderilmeyen ürün var onu diğer aya gönderirler mi ??
Merhaba kızlar,
Ben istanbul 4.leventteyim. avonda argan yağlı saç bakım ürünü var. Ama cevremde hiç avon temsilcisi yok. Bu ürünü satın almak istiyorum. Yardımcı olabilecek olan var mı?
Teşekkürlerrr
Ben 4. Levent yardimci olabilirim istersen
Kristine cantayı sıpariş etmiştim gelmedı sınırlı sayıda diyordu zatn gelmez o zamanbir sonraki siparişinle gönderirler canım ama fırsat broşüründen falansa gelmeyen ürünler onlar zaten stoklarda sınırlı olduğu için gelmez
kampanya 4 kataloğunu ekledim
Kizlad acil yardiminiza ihtiyacim var bana gelen faturanin iki suretiylede iade gonderdim simdi tekrar iadem cikti nasil gonderebilirim bilgiai olan varmi
avon advance techniques saç kremlerinden durulanan var mı acaba ?
Çoğu öyle durulanan cins zaten. Ambalaj üzerinde sadece "conditioner" yazıyorsa, veya katalogda "saç kremi" yazıyorsa, genellikle durulanan cinstir. Ürünlerin ambalajlarının arka etiketlerinde de kullanım talimatı oluyor ayrıca. Ama emin olamıyorsan tabii en sağlıklısı almadan önce temsilcine veya Avona danışmak olacaktır.
Eline sağlık gizemli82
Görmeyen arkadaşlar için link : http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=695906
eline sağlık merakla bekliyordum :)
Kizlad acil yardiminiza ihtiyacim var bana gelen faturanin iki suretiylede iade gonderdim simdi tekrar iadem cikti nasil gonderebilirim bilgiai olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?