Nefret ediyorum yurt ici kargidan bir gun dediki burasi 4.kat artik kapiya teslim.etmicem asagi birakicam dedi aradim avonu sozlesme kapi teslim dedi bir daha getirdi
Ama simdilerde nedense hep wvde oldugumhalde yok oluyirum
Avrupa working ten satis yapmaya basladimoda yurtici malesed
kızlar bu benim ilk siparişim yeni üyeyim o yüzden bu konuda çok bilgim yok bana yardımcı olurmusunuz :18:
1.Siparişi dün gece girdim ozaman bir şey yazmıodu şimdi baktığımda sipariş durumumda sevkiyata hazırlanıyor diyor, bunun tam olarak anlamı nedir ve siparişler ne zaman elime ulaşır?
2. Kargo takibi yerinde - yazıyor yani bu demek oluyordki daha kargoya verilmemiş mi?
3. Fatura tutarımda 205 lira yazıyor onun yanındaki sütunda ise ödül satış diye bir yer var oradada 215 lira yazıyor bu ne demek ?
canlarım sorularımı cevaplarsanız nasıl makbule geçer anlatamam takım öncümle dün iki kere görüştüm bir daha sormak istemiyorum siz cevaplarsanız nasıl mutlu olurum anlatamamm :)
merhabalar, avonda super shock eyeliner göz kalemi diye geçen ve yılbaşı katalogunda sf 37de bulunan kalemlerin siyahından yok mu ya
kızlar yardımına ihtiyacım var bugün kargom geldi 2 koli olması lazımdı ama bir koli getrdiler ve ürünlerimde eksik internete bakıyorum o koli dağıtıma çıkmamış sizce kargo mu göndermedi koluyi yoksa avon mu ??
ben 289 tl sipariş girdim.ıphone 5 istiyorum
merhaba, siparişin ve üyeliğin hayırlı olsun
bildiğim kadarıyla yazayım ben:
1.) şuanda paketin aynen yazdığı gibi sevkiyata hazırlanıyor, yani faturan kesilmiş, kargoya verilecek veya verilmiş de olabilir.
siparişinin eline ulaşması bundan sonra 1 ila 3 gün sürebilir bulunduğun ile göre değişecektir.
2.) Kargoya verilmiş olabilir, bazen kargo takip numarasını geç giriyorlar. veya verilmemiş de olabilir. kargoya verilmediyse, engeç ertesi gün verilir mutlaka.
3.) Fatura tutarı 205 tl'lik ürünün hazırlanmış faturalanmış gönderilecek demektir.
Ödül satış daha fazla ise, demekki bazı ürünlerin stokta yokmuş fatırlanmamış anlamı olabilir. yani 215 liralık siparişin varmış ve ödül hanene o rakam yazılacak... bunu istersen takım öncüne sor, o siparişini görebileceği için daha sağlıklı cevap verebilir.
kızlar avondan vıva by fergıe aldım kokusunu bılmıyorum açtıgım zaman eger begenmezsem geri iade edebılırmıyım. yanı paket acıldı diye kabul ederler mi
ayy canımm tek tek ne güzel açıklamışsın çok saol bitanem :))
yaa kızlar şimdi bir şey farkettim fatura numaram üzerine tıkladım sipariş verdiğim ürünler yazıyor en alt sütunda ise gönderilemeyen ürünler diye bir yer var. İki tane Barbie dudak parlatıcısı iştemiştim o gönderilemiyormuş, kataloğa bakıorum stoklarla sınırlıdır demiyor neden gönderilemiyor acaba bi fikri olan var mı yada diğer ocak siparişimde gönderilecekmi çünkü bi tanıdığımız kızlarına yılbaşı hediyesi olarak alacaktı eğer bu katalogda gelmeyecekse hiç gelmesin daha iyi :/
Canım, faturan geldiğinde, orda belli olur bir sonraki siparişte gönerilecek veya gönderilmeyecek yazar.. eğer gönderilecek yazıyorsa, onu iptal ettirebilirsin. Avon'a üye girişi yapıp, Avon'a mesaj atıyorsun. orda mesaj için konu seçeneklerinde "bekleyen ürün iptali" gibi birşey olması lazım, onu seçip, ürün numaralarını yazıp gönderiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?