avondan care 3 in 1 oıl control ürününü aldım nasıl kullanmam ve ne işe yaradığı hakkında bilgi verebilirmisiniz
kızlar hep 200 tl lik sipariş giriyorum hiç hediye falan göndermiyo yaa niye böylee
merhaba arkadaşlar. k 12 de perfect kiss ruj dan 3 renk koymuşlar. aralarında berry smooch varmı katalog resminden tam anlaşılmıyor.
o yok canım earthy plum,untamed mauve,naturally nude var
ayy saol canım yaa. bir ümit belki bu ay vardır dedim ama yine koymamışlar satışa
Kızlar katalog yarın kaçta sisteme giricek bilen var mııı ??
16:00 da başlar canım genellikle böyle oluyor
çok enteresan olmuş katalog başlangıç tarihi.. resmen bayram tatili başlangıç tarihi gibi... :44:
bencede öyle acil almam gerekenler vardı sordum bayramdan sonra gelir dediler moralim bozuldu ya
Saat 16,20 k12 başlamadı daha niyeki off ya
aynen valla kızlar hiç sormayın bende bir ton sipariş vericektim bayramdan sonraya kalır kesin diye cuma günü girmicem siparişleri ama saçma yani yinede bayramdan sonrada sipariş yoğunluğu çok fazla olacak bu defa da yoğunluktan dolayı siparişler sekteye uğruyor diyecekler
kızlar şimdi sipariş versek bile ürünler bayramdan sonra mı gelir ????
ben bugün takım öncüsüne sordum canım bayramdan sonra gelir dedi siparişler pazartesi faturalansada kargolar çalışmıyor dedi bayramdan sonra giricem bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?