AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

avondan care 3 in 1 oıl control ürününü aldım nasıl kullanmam ve ne işe yaradığı hakkında bilgi verebilirmisiniz

merhaba, hangi ürün olduğunu ben bilmiyorum ama bu konuda da Avon'a telefonla sorabiliyorsun.. veya Avon sayfasından mesaj atabilirsin. 1-2 günde cevap yazıyorlar genelde

kızlar hep 200 tl lik sipariş giriyorum hiç hediye falan göndermiyo yaa niye böylee

durup duruken hediye gelmiyor maalesef... belli bir kota oluyor, panoramada yazıyorlar kotayı ve hediyeleri.. genelde 400 tl'den aşağı başlamıyor ama hediyeler.. eskiden hediyeleri almak daha kolaydı.. kendi kişisel siparişlerimde bile hediye kotasına ulaşabiliyordum ama artık imkansız enazından benim gibi dışarıya satış yapmayıp kendine alanlar için biraz zor...

Merhaba bayanlar
ben taze Takım Öncülerindenim Eğer Küçükçekmece civarından temsilci olmak isteyenler olursa benimle irtibata geçebilirler. Bence kaybınız olmaz kazancınız olur.
sevgiyle kalın

merhaba arkadaşlar. k 12 de perfect kiss ruj dan 3 renk koymuşlar. aralarında berry smooch varmı katalog resminden tam anlaşılmıyor.

avon banyo tarağı almak istiyorum satıştan kaldırıldığı için hiçbir yerde bulamadım elinde stok olan varsa bana ulaşabilirlermi

bencede öyle acil almam gerekenler vardı sordum bayramdan sonra gelir dediler moralim bozuldu ya

aynen valla kızlar hiç sormayın bende bir ton sipariş vericektim bayramdan sonraya kalır kesin diye cuma günü girmicem siparişleri ama saçma yani yinede bayramdan sonrada sipariş yoğunluğu çok fazla olacak bu defa da yoğunluktan dolayı siparişler sekteye uğruyor diyecekler

bencede öyle olacak bende bayramdan sonraki hafta giricem sipariş ama bayrama kadar gelseydi keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…