• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Kızlar avon naturals şeftalili yuz kremini deneyen oldu mu nasıl sizce ?

ben kullandım canım güzel yani ben seviyorum
bencede öyle olacak bende bayramdan sonraki hafta giricem sipariş ama bayrama kadar gelseydi keşke:(

bu kampanyanın böyle olacağı belliydi tek seferliğine de olsa hafta ortası bitirmeleri gerekiyordu .

Kızlar bugun biliyorsumuz ki 4 e kadar k11 suresi devam ediyordu bende onceki geceden siparis girmistim fakat birden bi ablamin isteği uzerine bu instict yeni parfumude grsinler diye avonu aradm oradki bayan biz sizin adiniza siparis giremiyoruz deyince sms uyglamasi vrmis dedim oyle yaparsam gecerli olur mu dedim evet olur dedi neys ben yazdim mesaja eksiksiz nette orneği olduğu icin eminim yanls yazmagmdan yazip gondrdim fakat sitesinde parfum siparisim cikmiyor neden .s

Brde k12 katalğunun siparislerinide sms le 4 ten sonra gonderdim fakat hic bir detay ckmyor 4 ten sonra fatralanma olmdği icin mi yeni falanda yazmyr yannda?

benimde k12den özelliklede fırsat broşüründen bir sürü toplamış olduğum siparişim var stoklar tükenmez umarım bayram dolayısıyla memleketimdeyim siparişleri bayram sonra girecğim bende alacağm bir sürü şey var off off :( bu fırsat broşüründen ilk kez ürün gireceğim hemen tükenyor mu stoklar ?:43:

kızlarr bi cevap lütfen ya 4 ten sonra verilem siparişler gözükmüyor muu .s

benimde k12den özelliklede fırsat broşüründen bir sürü toplamış olduğum siparişim var stoklar tükenmez umarım bayram dolayısıyla memleketimdeyim siparişleri bayram sonra girecğim bende alacağm bir sürü şey var off off :( bu fırsat broşüründen ilk kez ürün gireceğim hemen tükenyor mu stoklar ?:43:

dün takım öncüsüne sorduğumda fırsat broşüründen varsa siparişin bugün gir dedi hemen tükeniyormuş onlar keşke girseydin canım ya ama inşallah alacakların tükenmemiş olur

Canım ya yüzünde sivilce fln çıkardı mı benım cildim çok hassas :S
ben sıkıntı yaşamadım canım
valla genelde hemen tükeniyor canım bu bayram olayının kampanya başlangıcına gelmesi kadar saçma bi olay olamazdı ama oldu işte
Kızlar bugun biliyorsumuz ki 4 e kadar k11 suresi devam ediyordu bende onceki geceden siparis girmistim fakat birden bi ablamin isteği uzerine bu instict yeni parfumude grsinler diye avonu aradm oradki bayan biz sizin adiniza siparis giremiyoruz deyince sms uyglamasi vrmis dedim oyle yaparsam gecerli olur mu dedim evet olur dedi neys ben yazdim mesaja eksiksiz nette orneği olduğu icin eminim yanls yazmagmdan yazip gondrdim fakat sitesinde parfum siparisim cikmiyor neden .s

canım k12 girdikten sonra siparişi girdiysen gözükmez bu 1 . k12 girmeden önce yani k11 süresi içinde de girdiysen senin diğer k 11 siparişlerin hazırlanıyordur . instact daha sonradan sıraya girdiği için sistem de muhtemelen o da ayrı bir şekilde faturalanacaktır diye düşündüm . benim aklıma gelen seçenekler bunlar

ben sıkıntı yaşamadım canım

valla genelde hemen tükeniyor canım bu bayram olayının kampanya başlangıcına gelmesi kadar saçma bi olay olamazdı ama oldu işte

canım k12 girdikten sonra siparişi girdiysen gözükmez bu 1 . k12 girmeden önce yani k11 süresi içinde de girdiysen senin diğer k 11 siparişlerin hazırlanıyordur . instact daha sonradan sıraya girdiği için sistem de muhtemelen o da ayrı bir şekilde faturalanacaktır diye düşündüm . benim aklıma gelen seçenekler bunlar

K12 yi 16.05 te falan girdim canim yani gozukmemesi normal mi sistemde ? Hani yaninda yeni falanda yazardi oda yazmyo buda normal mi? Birde o instact parfumun 4 ten once k 11 icin vermistim oda gozukmuyr nasl is bu . smsten dolayi olsa bayan sms gecerli degil derdi .s ?

Kizlar aranizdan biri bana bu yeni cikan erkek parfumu varya saat hediyeli bana onu gelis fiyatiyla ptt arailigiyla gondeebilir mi rica etsrm.s izmirde otuyorum burdan biri varsa ellede alablrmm lutfen yardmci oln ck mahcp oldm musterime.s

dün takım öncüsüne sorduğumda fırsat broşüründen varsa siparişin bugün gir dedi hemen tükeniyormuş onlar keşke girseydin canım ya ama inşallah alacakların tükenmemiş olur

hadi ya neyse zaten kızlara söyledim ürünlerin stokları tükenebilir diye :) ya bugünlerde girersem şimdi hemen faturalanacak bayramdan snra ürünleri alacaksam eğer 1 hafta içinde de ödeme yapmam gerekecek.sıkıntıya gireceğim bu seferde.neyse artık bayramdan snra pazar günü gönderirim siparişleri :(

hadi ya neyse zaten kızlara söyledim ürünlerin stokları tükenebilir diye :) ya bugünlerde girersem şimdi hemen faturalanacak bayramdan snra ürünleri alacaksam eğer 1 hafta içinde de ödeme yapmam gerekecek.sıkıntıya gireceğim bu seferde.neyse artık bayramdan snra pazar günü gönderirim siparişleri :(

bende öyle düşünüp girmedim siparişleri hemen ödemesi gelsin istemedim en doğrusunu yapmışsın canım

kızlar merhaba
tecrübeli olanlardan yardım istiyorum
takım öncüsü oldum bu ay
toplam 1000 TL geçmek için kırk takla attım
yalnız bir temsilcimin siparişinde kredi kontrol iptal demişler siparişi iptal etmişler
avonu arıyorum haftasonu diye yok kimseye ulaşamadım
benm üstüm olanlar da tam açıklama getiremediler duruma
ne olur ki şimdi iptal mi olur sipariş
geri alamaz mıyız
geri alamazsak ben de takım öncüsü primini alamıcam:43:

kızlarr bu lıttle gold dress i nasıl buldunuz tam olarak böylmydı emn değilimm :3: ben numunesini sürdümm kalıcı gibi geldi ve tende durdukça daha bi güzellşti sankiii sizce ? :54::54::52:

kızlarr bu lıttle gold dress i nasıl buldunuz tam olarak böylmydı emn değilimm :3: ben numunesini sürdümm kalıcı gibi geldi ve tende durdukça daha bi güzellşti sankiii sizce ? :54::54::52:

little gold dress i beğendim ben ama little black kadar iyi bulmadım sıradan bir koku gibi

kızlar merhaba
tecrübeli olanlardan yardım istiyorum
takım öncüsü oldum bu ay
toplam 1000 TL geçmek için kırk takla attım
yalnız bir temsilcimin siparişinde kredi kontrol iptal demişler siparişi iptal etmişler
avonu arıyorum haftasonu diye yok kimseye ulaşamadım
benm üstüm olanlar da tam açıklama getiremediler duruma
ne olur ki şimdi iptal mi olur sipariş
geri alamaz mıyız
geri alamazsak ben de takım öncüsü primini alamıcam:43:

canım o sipariş iptl olmuştur iptal olursada sen primini alamıyorsunu maaleef :50::50:

kızlarr bir arkadşımız sağolsun beni mahcup ettirmicek bi ürün yollucakk ben kapıda ödeme yapmıcam ürünü şubeden alıcam en uygun kargo hangisidir yada ptt m bilginiz var mı ? :8::8:

Back