Kızlar avon naturals şeftalili yuz kremini deneyen oldu mu nasıl sizce ?
bencede öyle olacak bende bayramdan sonraki hafta giricem sipariş ama bayrama kadar gelseydi keşke
ben kullandım canım güzel yani ben seviyorum
.
kızlarr bi cevap lütfen ya 4 ten sonra verilem siparişler gözükmüyor muu .s
benimde k12den özelliklede fırsat broşüründen bir sürü toplamış olduğum siparişim var stoklar tükenmez umarım bayram dolayısıyla memleketimdeyim siparişleri bayram sonra girecğim bende alacağm bir sürü şey var off offbu fırsat broşüründen ilk kez ürün gireceğim hemen tükenyor mu stoklar ?
ben sıkıntı yaşamadım canımCanım ya yüzünde sivilce fln çıkardı mı benım cildim çok hassas :S
valla genelde hemen tükeniyor canım bu bayram olayının kampanya başlangıcına gelmesi kadar saçma bi olay olamazdı ama oldu iştebenimde k12den özelliklede fırsat broşüründen bir sürü toplamış olduğum siparişim var stoklar tükenmez umarım bayram dolayısıyla memleketimdeyim siparişleri bayram sonra girecğim bende alacağm bir sürü şey var off offbu fırsat broşüründen ilk kez ürün gireceğim hemen tükenyor mu stoklar ?
Kızlar bugun biliyorsumuz ki 4 e kadar k11 suresi devam ediyordu bende onceki geceden siparis girmistim fakat birden bi ablamin isteği uzerine bu instict yeni parfumude grsinler diye avonu aradm oradki bayan biz sizin adiniza siparis giremiyoruz deyince sms uyglamasi vrmis dedim oyle yaparsam gecerli olur mu dedim evet olur dedi neys ben yazdim mesaja eksiksiz nette orneği olduğu icin eminim yanls yazmagmdan yazip gondrdim fakat sitesinde parfum siparisim cikmiyor neden .s
ben sıkıntı yaşamadım canım
valla genelde hemen tükeniyor canım bu bayram olayının kampanya başlangıcına gelmesi kadar saçma bi olay olamazdı ama oldu işte
canım k12 girdikten sonra siparişi girdiysen gözükmez bu 1 . k12 girmeden önce yani k11 süresi içinde de girdiysen senin diğer k 11 siparişlerin hazırlanıyordur . instact daha sonradan sıraya girdiği için sistem de muhtemelen o da ayrı bir şekilde faturalanacaktır diye düşündüm . benim aklıma gelen seçenekler bunlar
dün takım öncüsüne sorduğumda fırsat broşüründen varsa siparişin bugün gir dedi hemen tükeniyormuş onlar keşke girseydin canım ya ama inşallah alacakların tükenmemiş olur
hadi ya neyse zaten kızlara söyledim ürünlerin stokları tükenebilir diye :) ya bugünlerde girersem şimdi hemen faturalanacak bayramdan snra ürünleri alacaksam eğer 1 hafta içinde de ödeme yapmam gerekecek.sıkıntıya gireceğim bu seferde.neyse artık bayramdan snra pazar günü gönderirim siparişleri
kızlarr bu lıttle gold dress i nasıl buldunuz tam olarak böylmydı emn değilimmben numunesini sürdümm kalıcı gibi geldi ve tende durdukça daha bi güzellşti sankiii sizce ?
little gold dress i beğendim ben ama little black kadar iyi bulmadım sıradan bir koku gibi
kızlar merhaba
tecrübeli olanlardan yardım istiyorum
takım öncüsü oldum bu ay
toplam 1000 TL geçmek için kırk takla attım
yalnız bir temsilcimin siparişinde kredi kontrol iptal demişler siparişi iptal etmişler
avonu arıyorum haftasonu diye yok kimseye ulaşamadım
benm üstüm olanlar da tam açıklama getiremediler duruma
ne olur ki şimdi iptal mi olur sipariş
geri alamaz mıyız
geri alamazsak ben de takım öncüsü primini alamıcam
bende öyle düşünüp girmedim siparişleri hemen ödemesi gelsin istemedim en doğrusunu yapmışsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?