- 3 Ekim 2012
- 369
- 4
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar christian lacroix rouge kullanan var mı aranızda almayı düşünüyorum nasıl bir parfüm yardımcı olursanız sevinirim:)
k12 katalogunu nereden görebilirim nereye yüklediniz
katalogdan bakmıştım kokusuna güzeldi kırmızı olan değil mi ? tanıdığım biri kullanıyordu ayrıca çok kalıcı olduğunu söylemişti.mor rengi olanı beğenmedim.numunesi vardı bende.
evet canım kırmızı olan morunu bende numuneden denemiştim beğenmedim çok ağır buldum kırmızıyı çok merak etmiştim kalıcı olması iyiymiş ınstınct çok güzel ama hiç kalıcı değil onun için yeni parfüm arıyorum yorumun için çok teşekkür ederim:)
KIZLAR INSTINCT NASIL KOKUYOR? BİRİ ANLATSIN NE OLUR? NEYE BENZİYOR? AVONDA ONA BENZEYEN BAŞKA KOKU VARMI?
Merhaba arkadaşlar,
Topiğin en basındaki acıklamaları vs okudum, internet sitesini inceledim ama ben bu işin püf noktalarını öğrenmek istiyorum. Sadece internet basvurusu yeterli mi? Herhangi bir ön ödeme yapılıyor mu? Sipariş nereye giriliyor, nasıl bir serverları var, sorun olduğunda avon ile nasıl iletişime geçiliyor? Bunun gibi şeyler.
Çok teşekkür ederim şimdiden...
interet başvurusu yaptığın zaman senin olduğun bölgedeki takım öncüsünü ya da bölgende yoksa senin bölgene en yakın takım öncüsünü yönlendirirler Elmayra. daha sonra ilk verdiğin siparişe kayıt ücretini yansıtırlar. sen üyeliğini aldıktan sonra sana bir temsilci numarası ve şifre verecekler . şifreyi sen değiştirirsin . siparişlerini de temsilci numaranla siteye giriş yapıp vereceksin . sorun olduğu zaman da avonun internet üzerinden telefonuna bakıp arayabilirsin yada mail atabilirsin
kızlar k12den 11 ekimde sipariş girmeyi düşünüyorum fakat bayramda kargo şirketleri çalışır mı yani siparişim gelir mi sizce
İlgin icin tesekkur ederim tatlım. Para kazanma derdinde değilim, kurumda satan yok bari kendimize alalım dedik.
Beni mutlaka birine bağlarlar degil mı? Hiç de sevmem böyle iliskileri. İnternette yorumlar okudum benim yerime sipariş vermişler haberim yoktu vs diye, olur mu böyle seyler? Basıma dert almayayım durup dururken.
Birde onlar baba katalog ve numune gönderirler mı? Sipariş isleri nasıl oluyor? Parayı yatırinca mı ürün gelince mı?
Kızlar fırsat broşurundekı darcy çantayı kullanan var mı? Rengı nasıl çok mu parlak yoksa diğer resmindeki gibi koyu mu duruyor ?
merhaba kızlar geçen çarşamba formu doldurdum ama hala temsilci numaram gelmediiii