AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar christian lacroix rouge kullanan var mı aranızda almayı düşünüyorum nasıl bir parfüm yardımcı olursanız sevinirim:)

kızlar christian lacroix rouge kullanan var mı aranızda almayı düşünüyorum nasıl bir parfüm yardımcı olursanız sevinirim:)

katalogdan bakmıştım kokusuna güzeldi kırmızı olan değil mi ? tanıdığım biri kullanıyordu ayrıca çok kalıcı olduğunu söylemişti.mor rengi olanı beğenmedim.numunesi vardı bende.

katalogdan bakmıştım kokusuna güzeldi kırmızı olan değil mi ? tanıdığım biri kullanıyordu ayrıca çok kalıcı olduğunu söylemişti.mor rengi olanı beğenmedim.numunesi vardı bende.

evet canım kırmızı olan morunu bende numuneden denemiştim beğenmedim çok ağır buldum kırmızıyı çok merak etmiştim kalıcı olması iyiymiş ınstınct çok güzel ama hiç kalıcı değil onun için yeni parfüm arıyorum yorumun için çok teşekkür ederim:)

kırmızı olan şipre kokusu rare pearls denediysen bilirsin çok ilginç keskin bir kokusu oluyor şipre kokularının ama ben beğendim sana ağır gelirse bilemeyeceğim :) sana amour tavsiye ederim today süper rare gold aşığıyım birde :)

kızlar aranızda color trend in renkli maskara ve eyeliner larını kullanan oldu mu ? renkli maskaraların 3 renginide k12de almak istiyorum.eyeliner nasıl kullanan var mı ?

KIZLAR INSTINCT NASIL KOKUYOR? BİRİ ANLATSIN NE OLUR? NEYE BENZİYOR? AVONDA ONA BENZEYEN BAŞKA KOKU VARMI?

kendi soruma kendim yanıt vereyim Instinct İNANILMAZ GÜZEL BİR KOKU, bayıldım bayıldım pudralı çiçek kokusu.. hiç ağır değil. Megan Fox olunca sexi parfüm yapıcam diye kesin ağır birşey çıkar diye düşünüyordum.. ama hiç alakası yok, yumuşacık bir koku.. hemen hemen herkese hitap edebilir diye düşünüyorum.. tek kelimeyle süppper, tavsiye edilir

Merhaba arkadaşlar,

Topiğin en basındaki acıklamaları vs okudum, internet sitesini inceledim ama ben bu işin püf noktalarını öğrenmek istiyorum. Sadece internet basvurusu yeterli mi? Herhangi bir ön ödeme yapılıyor mu? Sipariş nereye giriliyor, nasıl bir serverları var, sorun olduğunda avon ile nasıl iletişime geçiliyor? Bunun gibi şeyler.

Çok teşekkür ederim şimdiden...

interet başvurusu yaptığın zaman senin olduğun bölgedeki takım öncüsünü ya da bölgende yoksa senin bölgene en yakın takım öncüsünü yönlendirirler Elmayra. daha sonra ilk verdiğin siparişe kayıt ücretini yansıtırlar. sen üyeliğini aldıktan sonra sana bir temsilci numarası ve şifre verecekler . şifreyi sen değiştirirsin . siparişlerini de temsilci numaranla siteye giriş yapıp vereceksin . sorun olduğu zaman da avonun internet üzerinden telefonuna bakıp arayabilirsin yada mail atabilirsin

İlgin icin tesekkur ederim tatlım. Para kazanma derdinde değilim, kurumda satan yok bari kendimize alalım dedik.

Beni mutlaka birine bağlarlar degil mı? Hiç de sevmem böyle iliskileri. İnternette yorumlar okudum benim yerime sipariş vermişler haberim yoktu vs diye, olur mu böyle seyler? Basıma dert almayayım durup dururken.

Birde onlar baba katalog ve numune gönderirler mı? Sipariş isleri nasıl oluyor? Parayı yatırinca mı ürün gelince mı?

kızlar k12den 11 ekimde sipariş girmeyi düşünüyorum fakat bayramda kargo şirketleri çalışır mı yani siparişim gelir mi sizce

ya kızlar ben k11 den sipariş versim dün yani 2 sinde ve cuma günü sipariş verenler yurt dışına gidiyo cumaya yetişirmi yada edirne kargo şubesinde olurmu gidip kendim alayım hala faturalanmadı bu arada geçen katalog siparişi girdiğim gün dahil 3 günde elimde oldu 19unda girdim 20sinde kargodaydı 21i sabah bendeydi şimdi nasıl olur ????? :18:

kızlar hep 200 tl lik sipariş giriyorum hiç hediye falan göndermiyo yaa niye böylee

canım seni birine bağlarlar kesin . bağladıkları takım öncüsüyle de en başta konuş . adıma kesinlikle sipariş verilsin istemiyorum de. takım öncüleri sistemlerden temsilcilerin sayfalarını görüp sipariş verebiliyorlar evet. fakat baktın böyle bir durum yaşadın gerisin geriye o siparişi iade edersin ve avonu ararsın . zaten senin adresine geleceğinden sıkıntı olmaz. katalog muhakkak gelir . numune göndermeseler bile numuneleri çok ucuza alabilirsin . sen hangi şehirdeydin .eğer ki yakınsak falan ben sana numune getireyim biraz malum bende dünya kadar var sipariş işleri işte dediğim gibi senin kaydın avondan açıldıktan sonra sana bir şifre ve temsilci numarası gelecek . o numarayla ve şifreyle avonun sitesinden temsilci girişi kısmına gideceksin. temsilci girişi kısmına tıkladığında numaranı ve şifreni yazdığında zaten sayfa açılacak önüne . orada sipariş girişi kısmı var . oraya tıklayacaksın . vereceğin siparişleri katalogtan siteye gireceksin . hele bi kaydol da ben sana adım adım basamaklarını çekip özel mesajla yollarım bakarsın . parayıda siparişin faturalandıktan 15 gün içinde ödüyorsun . ama iş bankasına otomatik ödeme talimatı verirsen eğer 150 tl ve üzeri siparişlerini 1 ayda ödeme hakkı kazanıyorsun

Kızlar fırsat broşurundekı darcy çantayı kullanan var mı? Rengı nasıl çok mu parlak yoksa diğer resmindeki gibi koyu mu duruyor ?

Kızlar fırsat broşurundekı darcy çantayı kullanan var mı? Rengı nasıl çok mu parlak yoksa diğer resmindeki gibi koyu mu duruyor ?

tam okuyamadım ben K12 başlığından baktım ama bordo çantayı diyosan çok koyu değil çok parlakta değil ben kullanıyorum

avondan care 3 in 1 oıl control ürününü aldım nasıl kullanmam ve ne işe yaradığı hakkında bilgi verebilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…